smutt

God natt gott folk !
Ny vecka nya tag ha en bra dag, HAHA ! Den ni !!

Mobil

Till kungsängen idag med en grinig Fredrik som gör allt för att få stanna här. Men tyvärr vill jag inte gå upp fyra imorgon för att lämna Mixa på dagis så nej det blir att åka idag. Just nu försöker älsk med att göra lunch .. får se hur det blir! Nu ska jag packa, tänkte bara säga att jag lever och kanske skriver lite mer ikväll. Håller på att kolla på ny mobil också, älsk ska få min touch. Chingeling!

pinsamma scener är hemskt!

Alltså jag hatar sånna där pinsamma scener i filmer, pinsamma människor.. så pinsamt så man bara vill dö. Sitter och tittar på "se upp för dårarna" asbra film. Men jösses så många pinsamma scener. USCH !!
Var tvungen att göra något annat medans den pinsamma scenen var så jag slapp titta haha. Nu ska jag återgå till mitt filmtittande. Ha en bra kväll och vi hörs förhoppningsvis  imorgon. Ska till kungsängen då och plugga står först på schemat. Naturkunskap och djursjukvård, pepp pepp!!

Hjälp

Du är fanemej hopplös ibland, (nej inte Mixa). Blir bara galen på dig och din stil just nu. Komigen, skärp dig !!
Envisare unge finns inte, även fast du faktiskt måste bli envisare med vissa saker och sluta ge upp så lätt. GAAAH !!!!
De är ju tur att du inte läser min blogg. Tänka sig vad man kan missa saker ibland .. ;). Fast du vet ju vad jag tycker och du lyssnar ju ändå inte på mig och det stör mig något.
Snart ska jag och Fredrik glo på film, mumien! Som kommer på tv 3 klockan 20.00. Ska verkligen unna mig själv en underbar helg med mina fina. Både jag och Mixa ska bada imorgon haha. Det är så lerigt och sunkigt ute och Mixa blir så otroligt smutsig på bussar och tåg. När jag går hemmifrån är alla mina kläder rena och fina. Så ska vi sätta oss på tåget och då blir allt smutsigt, eftersom Mixa envisas med att hoppa upp i mitt knä. Det är ju sååå läskigt på golvet, suck! Det har dock blivit bättre och vi kämpar vidare. Har precis varit ute med Mixa, hon tycker inte om att göra sina behov ute här utan kämpar för att hålla sig tills vi kommer in, det gör mig lite bekymrad.. lite som om man misslyckats totalt är det någon som har ett tips hur jag kan göra. Hon är ändå fyra månader och borde börja förstå att man ska göra det ute. Hon är nästan helt rumsren på skolan och hos Fredrik. Men inte här.. surt!
Jaja nu ska jag hitta på något annat, vila lite kanske får se.

Sömnlös

Idag ska jag och älsk åka hem, och det ska bli så otroligt skönt. Visst sängen är rätt liten hemma men det är bara mysigt. Ikväll ska vi nog ta det lungt och kanske glo på någon bra film. Ska äta lax med kokt potatis idag och god sås (minns tyvärr inte vad den heter). Just nu har jag naturkunskap och har precis gjort ett läxförhör om jorden och det gick nog åt helv*te faktiskt. Inatt sov jag inte många timmar eftersom folk pratade väldigt högt mitt i natten. Vet inte riktigt vem det var för jag var så trött. Men det höll mig vaken i några timmar. Sen gick jag upp halv fem imorse också och det gjorde inte saken bättre. Så är aptrött just nu och ska snart se på en film, hur ska man orka hänga med på den (?) Det ska bli roligt att se !
Det var tydligen om "Big bang", kan bli lite intressant. Nu måste jag stänga av datorn. Chingeling !

Tidigt tidigt

Imorgon ska jag upp klockan 04.00 så nu ska jag sova. God natt !

Welcome to my life

Do you ever feel like breaking down? 
Do you ever feel out of place? 
Like somehow you just don't belong 
And no one understands you 
Do you ever want to run away? 
Do you lock yourself in your room? 
With the radio on turned up so loud 
That no one hears you screaming 

No you don't know what it's like 
When nothing feels alright 
You don't know what it's like
To be like me 

To be hurt, to feel lost 
To be left out in the dark 
To be kicked when you're down 
To feel like you've been pushed around 
To be on the edge of breaking down 
And no one's there to save you 
No you don't know what it's like 
Welcome to my life 

Do you wanna be somebody else? 
Are you sick of feeling so left out? 
Are you desperate to find something more 
Before your life is over?

Are you stuck inside a world you hate? 
Are you sick of everyone around? 
With their big fake smiles and stupid lies 
While deep inside you're bleeding 

No you don't know what it's like 
When nothing feels alright 
You don't know what it's like
To be like me 

To be hurt, to feel lost 
To be left out in the dark 
To be kicked when you're down 
To feel like you've been pushed around 
To be on the edge of breaking down 
And no one's there to save you 
No you don't know what it's like 
Welcome to my life 

No one ever lied straight to your face 
And no one ever stabbed you in the back 
You might think I'm happy 
But I'm not gonna be ok 
Everybody always gave you what you wanted 
You never had to work
It was always there 
You don't know what it's like 
What it's like 

To be hurt 
To feel lost 
To be left out in the dark 
To be kicked 
When you're down 
To feel like you've been pushed around 
To be on the edge of breaking down 
And no one's there to save you 
No you don't know what it's like 

Welcome to my life 


-

Nu sitter jag här igen på samhälls kunskap och pratar om finans politik och sånt. Aptrist. Sitter och tittar på olika sängar och sånt. Hittade en skit fin sängstomme jag och älsk vill ha. Så nu sitter vi och glor runt om någon har lust att låna oss lite pengar haha. Tänk om man kunde jobba eller nått. Men sen ska man ha madrasser och sånt. Men det går man ta som det kommer det är så dyrt. VA DEPRIMERANDE !!

Tandlös!

Jag börjar faktiskt bli frisk men förkylningen har nu gått över till halsen och jag har tappat rösten. Visst jag kan prata men väldigt lågt och försökte sjunga och det gick absolut inte. Älskar ju att sjunga så det känns tråkigt, men snart får  man väl rösten tillbaka. Jag har iallafall börjat hårdträna med Mixa och koppelträningen visar lite framsteg och när jag stannar för att hon drar i kopplet går hon snällt  och ställer sig vid min sida men när jag gått nån meter så är hon framför mig igen och smådrar lite (absolut inte lika mycket som innan). Det har även blivit en posetiv förbättring på hennes osäkerhet med killar och med lite godis så går hon fram och äter ur handen och efter någon minut så låter hon honom klappa lite på henne. Men det kämpar vi vidare med och ska försöka träna lite på det i helgen och se hur det går. När det gäller koppelträningen tänkte jag att om jag använder mig av klickern och lite godis kanske man får lite snabbare resultat då hon lär sig  betydligt snabbare med klickern i annan träning. Men det hela resulterade bara total ofokus och ivrighet. Så fort jag klickade så var hon och hoppade framför mina fötter och ville ha godisen. Har börjat ge godisen vid min sida så hon vet vart godisen kommer men vi behöver arbeta lite mer med den saken. Så tills dess koppeltränar vi utan klicker och godis. Igår kväll la jag märke till att Mixa hade en glugg på underkäken och jag kollade lite närmre och visst var det så att hon hade tappat en liten tand. Och det märktes att det kliar otroligt mycket i tänderna just nu. Och sen igår kväll så har hon tappat tre tänder till (en till på underkäken och 2 på överkäken) och alla är bara framtänder. Måste erkänna att det ser lite lustigt ut men lika söt som socker är hon ändå. Just nu ligger hon och tuggar jätte mycket på hennes ben och de har hon gjort i perioder hela kvällen. Det är i övrigt snorhalt ute och min balans är det sämsta ! vet inte hur många gånger jag varit påväg att halka. Hade på mig mina vinterskor också och det gjorde saken ännu värre !!
Ska snart gå och ta fram mina kläder för imorgon och sen vänta på att Fredrik kommer från toaletten och så ska jag gå och borsta mina tänder och gå på toa innan det är dags att krypa till sängs. Ska upp tidigt imorgon till skillnad från idag då jag började kvart i ett och det var super skönt. Ska gosa med Mixa ett tag innan jag går och lägger mig också. Man får ju ingen kärlek från varken Fredrik eller Mixa under nätterna då dom ligger tätt intill varandra och sover. Fredrik kramar om henne medans jag ligger och fryser för mig själv intryckt mot den äckligt kalla väggen haha. Ja lite svartis blir man (hatar att erkänna det). Nu kom han ut från toaletten så jag ska lyfta ars**t ur vagnen och gå och borsta tänderna. Toodles !

Trötter

Toodle!!!
Det gör riktigt ont i lungorna att vara ute men man kan ju inte sitta inne hela dagen. Var i skolan idag iallafall och det funkade bra. Lite okoncentrerad men jag var iallafall vara där och gjorde det jag skulle. Har precis ätit tacos och det var jätte gott, längesen man åt det sist. Imorgon ska Mixxen till dagis och jag till skolan igen. Projekt arbete och hundträning, känns lite onödigt på något sätt. Nu ska jag ta och dricka lite the sen ska jag sova ruset ur mig. SKÖNT! Chingeling ..

En hemsk morgon!

nästan ingen röst kvar men pratar på ändå. Sitter på samhälls kunskap och pratar om ekonomi. Har svårt att hänga med eftersom jag har lite feber men får inte vara hemma pga att jag har varit borta lite för mycket förut. Men jag står mitt kast. Imorgon har vi projekt arbete och hundträning, vi har dock bara teori på hundträningen så Mixa får vara på dagis imorgon och följa med nästa vecka. Imorse hade jag riktig otur och min morgon var jätte lång. Först och främst var bussen till tåget försenad så vi missade tåget. Och självklart så missar vi bålsta tåget som vi måste hinna med för att hinna med bussen till skolan. Vi fick ta massa andra olika tåg för att ta oss fram till bro och därifrån började vi gå. Som tur var så stannade Sofias mamma och sofia bilen och skjutsade oss till säby eftersom hon också skulle dit :) så snällt. Kändes jätte skönt eftersom att jag är sjuk och det hade kanske inte varit så bra om jag hade gått hela 50 minuter. Ikväll ska jag plugga det sista på lantbruksdjurs grejerna och plugga lite företagsekonomi. Trist! Nu ska jag ha naturkunskap så skriver lite mer senare. Toodle!

Vila i Frid Misa !

helgen har gått för fort, har ingen lust att komma tillbaka till skolan. Det är så mycket tjaffs just nu så har ingen lust. Ska försöka koncentrera mig på skolarbetet och skita i allt annat. Trött på folk som bara ska sitta och snacka massa skit. Men nu ska vi inte hänga upp oss på folks brister utan se på det ljusa. Mixa är lika galen som vanligt, hon har börjat fått för sig att kissa på ett och samma ställe med korta mellan rum. Måste köpa "Piss off" så hon inte markerar. Jag mår fortfarande lika dåligt och har inte haft så stor möjlighet att koppelträna Mixa, vilket jag tycker är jätte synd. Det hade ju tänkt bli vår helg. Men tränar ju så fort vi är ute annars men lite svårt att koncentrera sig och anstränga sig på koppelträningen om man tex är på väg till bussen men lite hinns det med. Idag var vi nere och gav pickles (resturangen hos oss) en blomma och ett litet brev pga en av de anställda har gått bort, han var så otroligt snäll och trevlig. Han pratade alltid med mig när man kom och handlade pizza och frågade hur allt var. Så det känns jävligt synd faktiskt.
just nu sitter vi och tittar på scream 2 och äter chips haha. Passar på att blogga lite när det läskiga är haha. Imorgon är det skola igen och vi ska hem till Fredriks föräldrar. Rätt jobbigt eftersom Mixa inte trivs så bra där. Men vi åker tillbaka hit när det blir helg igen. Så får vi hålla på sådär resten av terminen. Känns jobbigt.. faktiskt. Nu tänkte jag kolla lite till. Ska packa ihop lite grejer innan jag går och lägger mig. Toodles !

duttig !

Hemma lagade köttbullar är gott, tack pappa!
Mixa är sååå duktig som inte tigger när vi sitter och äter, hon går och lägger sig och sover ett tag. Jätte skönt. Hon ska snart få middag och sen ska vi gå ut på en promenad och springa av oss lite. Eller ja iallafall hon. Nu sitter vi och tittar på Ace Ventura och myser. Skönt när man är sjuk faktiskt. Ska väl träna lite till med Mixa innan vi går och lägger oss också så hon får använda sin lilla hjärna lite :)
Om en vecka får Mixa vara med på hundträningen också, det ska bli roligt. Nu ska jag vila hjärnan lite. Toodles !

Mixa

Är jag den rätta för Mixa, är jag bra för henne, får hon ut det hon behöver av mig?? jag vet inte.. vill hennes bästa. Älskar henne så sjukt mycket. Hon är otroligt krävande och jag blir riktigt trött. Men hon är mitt allt. Min ögonsten !
Världens vackraste, sötaste lilla tjej !

Kullerbytta

Det suger verkligen att vara sjuk, men vad ska man göra. Jag orkar inte bry mig så mycket, det är bara jobbigt att så fort jag börjar göra något så blir jag trött efter tio minuter och måste vila. Det tog ett tag innan man kom upp ur sängen. Men nu sitter jag här och har precis tränat Mixa lite. Nu kan hon snurra och spinn så pass bra att vi kan börja med något mer och för att se hur långt hon är villig att gå i träningen när hon är så pass liten så valde vi Kullerbytta. Hon vet vad hon ska göra och försöker göra det så gott hon kan, vi tar det stegvis för att få ihop det bättre och så hon inte gör sig illa. Hon är super duktig och tycker det är roligt med något när man får fara omkring lite mer. Vi har även börjat med "stanna" för att förenkla vardagen lite och att hon inte ska kasta sig över saker och ting så ivrigt att hon kräks. Och det funkar också jätte bra. Just nu leker hon med Fredrik och studsar omkring i rummet, sötnosen. Fick ett häfte igår med massa olika hundkurser i huddinge och funderar på att se om jag kanske kan gå någon av dom med Mixa. Nu ska jag vila lite. Blir rätt trött av att sitta vid datorn också. Har hittat min ipod som jag håller på att ladda just nu så ska sitta och lyssna på musik sen. Toodles !

GRISIG !

Trött som en gris är vad jag är !

Känner mig så korkad, förlåt för att jag är så dum !

NEJ DET FÅR INTE VARA SANT!!, jag har ont i halsen, fryser, ont i huvudet och känner mig hängig. Jag orkar verkligen inte bli sjuk igen, var ju nyss sjuk!! jag har faktiskt inte tid att vara sjuk just nu. Skolan har dragit igång ordentligt och tror till och med att vi har fått läxor. Men just nu tänker jag bara ta det lungt och umgås med Fredrik och min lilla Mixa. På djursjukvården idag så tittade vi på en film som handlade om kvalster och smådjur som lever i kläder och allt runt omkring oss. Och just nu har jag bara lust att duscha, städa hela mitt rum och byta sängkläder. Det är ju kryp överallt som lever på våran hud och i våra sängkläder som vi sover i. Visst jag visste det innan men att se det i extremt förstorad bild så man såg hur djuren kröp i håret och sånt var faktiskt riktigt äckligt. Det är ju tur att man inte ser dom med blåtta ögat för då hade jag verkligen fått panik. Usch tycker inte om när saker kryper på mig. USCH!! Men filmen var riktigt intressant och jag lärde mig otroligt mycket på det. Men man blir så trött av att sitta och titta på en film i mörkret en fredag, så det var svårt att hålla sig vaken. Det är tur att stolarna är rätt osköna annars hade jag sovit som en stock haha. Jag är riktigt hungrig men samtidigt illamående och det känns jätte jobbigt. Ska försöka äta lite ändå när det är mat. Det är ju så god mat som man inte äter särskillt ofta, pankakor med grädde och sylt. Muums ! Så nu tänkte jag lägga mig och vila lite och se om det blir bättre till maten. Ikväll ska vi se på American Pie Band Camp och ha det mysigt. Och ska ladda min ipod och se om det finns någon bra musik att lyssna på. Jaja .. Toodles !

Chingeling

Sitter på min första naturkunskapslektion och tittar på en film om jorden och jordens skapelse enligt vetenskapen. Jätte intressant faktiskt. Men det blir mindre kul när vi kommer in i fysiken och kemin, för jag klarar verkligen inte av det. Det är så tråkigt så man inte ens orkar anstränga sig i det hela. Visst det är mycket kemi och fysik i det vi läser nu också men det blir rätt roligt när man gör det på det sättet. Ikväll ska vi hem till mamma vilket känns otroligt skönt, en mjuk och skön säng att sova i med mjuka kuddar. Slippa allt tjaffs och skrik som vi får stå ut med annars. Mixa får springa på större områden och slipper vara rädd för en galen katt som finns där vi är på veckorna. Utan kan leka med lilla Lukas som bara leker tillbaka och tycker det är jätte roligt. Hade tänkt ha på mig mina jeans leggins och sel lite finare ut idag men det var alldelles för kallt så det får vänta lite tills det blir varmare. Har ingen lust att få urinvägsinfektion, har haft det så många gånger så det får räcka. Snart är det februari, sjukt. Nu måste jag fortsätta titta på filmen så jag lär mig något :). Toodles !

Hårda tider med svåra beslut

Idag är det inte Mixas dag, hon har en dålig dag. Surfis är vad hon är. Jag är bara lite småirriterad men vem bryr sig, jag lever livet ändå ! SÅDESÅ!
Imorgon har vi naturkunskap, ska bli intressant och se vad vi får lära oss där. Har Jens som lärare i den kursen så det blir säkert roligt, han är alltid på så bra humör så alla andra är också  glada och trevliga. Klarade ju zoohandlarcertifikat proven på fågel och iller vilket gjorde att jag slapp göra kanin provet i sällskapsdjur vilket känns asnice, för orkar inte läsa om något jag inte har möjlighet att hålla på med eftersom jag tydligen är lite allergisk mot kaniner. I helgen ska jag glo på kurser som jag vill gå, och se hur mycket allt kommer gå på. Blir nog en hel del, men det gör inget. Vi har nu ätit middag, vart illamående så kunde inte äta så mycket men åt iallafall lite. Sen försökte jag få i mig en banan men nää det gick inte. Leker lite med Mixa som biter och försöker mörda sin pipleksak hon kör Gunsis taktik med dödsrullningen som krockodilerna gör haha. Det har varit en lång vecka med mycket prat om problem. En kompis till mig har tagit emot en omplacerings Border kille som sätter sig upp mot dom som säger åt honom och skäller vid hundmöten, vallar bilar osv ..  och hon vet inte om hon kan ha honom kvar pga pengar, tid, allergi och rädda små syskon. Vi försöker hitta ett hem åt honom men det står stilla, ingen som vill ta emot en hund med så stora problem. Hans förra ägare vill avliva honom så han ska slippa allt det här. Hon vill försöka behålla honom själv, men om det inte funkar måste det finnas en plan B. Vi vill hans bästa och att han ska få ha det bra och få den tid och aktivering han behöver. Svårt svårt !
Nu ska jag ta ögondroppar och gå och kissa har hållt mig ii några timmar nu. Ska nog ta ett kort på fredrik som går runt med ett par leggins på huvudet(?) haha. JAJA ! Toodles!

Lunchkorv

J-Sus va trött jag är på att det ka vara så kallt ute. Idag påväg till skolan var jag tvungen att vänta och hämta Mixa på dagis av olika skäl. Så vi åkte och hämtade henne och påvägen tillbaka kom jag på att vi inte tajmade nästa buss till skolan som går vid tolv och om man tar den bussen så missar vi lunchen i skolan och blir då utan mat hela dagen. Så vi beslutade oss för att gå så fort vi kan till skolan (tar ungefär 50 minuter) och så kanske vi skulle hinna äta lite snabbt innan vi börjar lektionen. Det hade vi nog inte hunnit kan jag säga men som tur va stannade än snäll man med bilen och frågade om vi ville ha skjuts upp till skolan och det ville vi såklart och vi hann äta !!!
Nu har man iallafall fått motion så det räcker och blir över. Ikväll ska jag träna med Mixa och sen hoppa in i en varm och skön dusch. Det är fredag imorgon, så otroligt skönt. Koppelträna Mixa i helgen, hårdträning verkligen. Det är otroligt jobbigt att gå ut med henne för hon drar så hon nästan kväver sig själv plus min hand.. lilla galning. Igår vart det massa tjaffs mellan några, nämner inga namn. Och jag kan inte säga så mycket för att dom eller den nu kommer få utbrott då och det har jag ingen lust med. Men det handlade iallafall om Mixa och att jag sa att man inte ska stirra på henne och dra i henne när hon skäller och är jätte rädd för någon utan ignorera henne totalt och titta på något annat. Då helt plötsligt säger någon annan att vi säger att ingen får röra Mixa, men hallå? det var inte det jag sa. Visst får man hälsa på Mixa men man tvingar inte på henne något bara sådär utan låter henne komma fram om hon nu vill, jag vill inte göra allt värre. Och att någon som inte kan ett skit om hundar eller djur överhuvudtaget kommenterar en sån sak gör mig ännu mer irriterad, det är ändå våran hund och vårat sätt att uppfostra henne. Usch! I förrgår hade jag verkligen jätte roligt, vi vart kvar på skolan och var med Marie, Felicia och några till. När vi slutade i måndags tog vi fyra bussen till Jakan och handlade lite och på bussen somnade Felicia efter bara någon minut på bussen och förstår inte hur det går att somna så fort. Vi tog lite kort på henne och hade jätte roligt åt saken. Sen gick vi tillbaka och åt tårta eftersom Marie fyllde år så vi satt och babblade i flera timmar innan vi beslutade oss för att gå och lägga oss. I onsdags började vi halv ett så vi kunde sova lite längre, när vi vaknat bar vi tillbaka alla madrasser och sånt som vi släpat mellan två elevhem och mötte Anna som skulle äta lite av tårtan som blev kvar från igår. Så vi firade Marie lite till och satt och pratade hund, freestyle, Anna och hennes hund Gross under mässan och massa annat. Innan vi var tvungen att ta ut hundarna innan det var dags att gå och äta lunch, självklart var det den där äckliga lunchkorven som vi får varenda vecka typ. Lite dålig fantasin när det gäller maten. Nej nu måste jag ta och lyssna lite här på min lektion vi pratar ekonomi på samhällskunskapen och det är ju ändå rätt viktigt. Later !

suck och pust

Sitter på lektion, helt slut körd. Vi har utrotningshotade raser fast just nu har vi typ klassråd och diskuterar om en resa för alla 3or som går ut. Vilken röra !
Orkar verkligen inte med den här skitskolan, jag tänker försöka stå ut med det. Det är jätte svårt. Vill bara ut och jobba. Så besvärligt. Börjar bli massa tjaffs om studenten också, vi ska tydligen åka tåg in till stan och åka flak där?? men va? jag ska inte dricka ett skit så jag lär ju stå där för mig själv med alla fulla .. kul!
Skita i studenten och bara åka hem hade varit det bästa. Vet inte ens om mina föräldrar ska komma, det är ju så långt borta. Fredrik ska fira med sin familj och jag ska inte fira med min. Det är ingen som orkar dra sig hit bort. Så jag ska inte fira det. Nu måste jag vara med i diskutionen antar jag?

Stolt är man ibland

Mixa har varit hos veterinären idag och fått en spruta, hon sa inte ett ord utan bara låg där. Vi kollade även igenom allt så hon var frisk och kry, och friskare hund kan man inte ha. Eller ja förutom svansen då som bara blir bättre och bättre. Imorgon är det skola och Mixa ska få följa med och träffa alla som nu vill se henne. Vi ska även fira Marie som fyller år imorgon. Idag var vi även och köpte ett litet täcke till Mixa som fryser så otroligt när vi är ute så det behövdes. Även fast hon växer ur det. Ett ben fick hon att tugga på eftersom hennes tänder kliar så fasligt !
Imorse fick jag den första räkningen på försäkringen och jag vart chockad för jag trodde jag skulle betala månadsvis, men icke! Det var per år och tur att jag har sparat lite pengar för annars hade jag inte haft råd att betala den. Just nu sitter jag med läxor om slagt och dräktighet/födsel. Jätte kul .. host!
Allt ska lämnas in imorgon eller iallafall den här veckan. Lite små stressigt, men det hinner vi. Börjar tyckta det ska bli lite små kul att gå till säby imorgon, men det lär man väl tycka tills man kommer dit och sen ändrar man sig och hatar det. Själva pluggandet är ju givetvis inte kul och jag är morgontrött och har jätte svårt att komma upp om det inte är någonting man ser fram emot att vakna till. Så imorgon lär man vakna tröttare än vanligt eftersom det är första skoldagen men jag gick upp rätt tidigt idag också eftersom jag var tvungen att gå till banken och få försäkringen betald. SÅ DUKTIG JAG KÄNNER MIG !
Om 10 minuter ska jag ut med Mixa igen, i kylan. Ska nog sätta på mig två tjocktröjor .. och vantar !
Har inte blivit varm sen förra gången vi var ute. Later !

21 november 2007, bästa dagen i mitt liv.

Här är lite bilder på mig och Fredrik från olika tillfällen. Har inte lagt ut så mycket sånna bilder för jag vet att älsk inte gillar att vara med på bild men snäll som han är så lät han mig lägga ut några med förutsättning att jag var med på bilden (?) sötnos.
Våran lilla resa till Idre, sommaren 08. Vi åkte dit med Fredriks systers familj och då fick jag även upp min första fisk någonsin haha! En regnbågslax. Det var bromsar stora som flygplan som skulle flyga runt just mig. Jag som är livrädd för getingar och sånt äckligt. Och jag vågade knappt sticka ut huvudet utanför min luva jag hade på mig större delen av tiden. Getingar, myggot och knott var det också gott om. Knotten och myggen var rätt besvärliga när man stog och fiskade. Jag är allergisk mot mygg så hade det rätt besvärligt under den veckan. Får otroligt ont och stora bölder. Getingarna var också på en när man stog och fiskade, så jag sprang mellan varven för att få iväg getingen. Jösses vilken kalabalik det var. Hade ont i magen för att jag var så rädd, låter lite mesigt jag vet. Vet inte varför jag är så livrädd för dom.

Dagen innan vi åkte till Idre tror jag det var. Trött och osminkad, så ser jag då ut utan smink för er som inte vet. Mina ögon är jätte små och ser bedrövligt ut eftersom mitt huvud är stort haha.

I slutet av samma sommar. Ja, det är en kondom på min tjocktröja. Det står "varje dag föds en ny lärare, använd kondom!" haha fyndigt. Fick den av käraste älsk.
"Argaleken", jag är jätte dålig på det och det slutar alltid med att jag skrynklar ihop hela ansiktet och försöker att inte le eller börja skratta. Kan inte vara allvarlig. Ett otroligt stort problem för mig haha.
Skolresa januari 08 till bydalen. Här är vi ute och åker snöskoter uppe på fjället. Super härligt. Men det var rätt svårt att styra. Men jag gasade på i 120 km/h och försökte undvika alla hål och träd här och där. Jag lyckades ! 
Fredrik tyckte inte det var roligt att åka med mig, stackarn trodde säkert vi skulle dö där haha. Men det var verkligen roligt och längst uppe på fjället där vi befinner oss på bilden var det helt tomt på träd och man såg bara snön blåsa förbi och allt glittrade så otroligt fint. Vi skulle åkt till en sameby men var tvugna att vända pga att det skulle bli en otrolig snöstorm.
Precis när vi blivit tillsammans, den som tog kortet har lekt lite med bilden. Vi sitter iallafall i skolan och filmar när Jens pratar. Haha !
Katrineholm sommaren 08, två dagar efter att vi kom hem från idre så åkte vi iväg till Fredrisk mosters landställe. Där vi badade, drack lite, solade och hade det jätte mysigt i fyra dagar. Getingarna och fästingarna var hemska.
Sommaren 08, vi sitter framför fläkten och överlever dagen. Det var otroligt varm och gick inte att vara ute. Frågan är då varför jag har tjocktröja på mig.. antagligen var det öppna fönster så att getingarna kunde komma in haha.
Sommaren 09, kryssning med mamma. På dansgolvet med älsk. Jag såg ut som ett blåbär i min klänning jag hade på mig. ALDRIG MER ! haha. Men kryssning blir det självfallet.
Precis när vi blivit tillsammans, utanför matsalen och väntar på att bussen ska komma så vi kan ta oss hemmåt.
- Jag älskar dig hunnie !!

Gästbloggning : Fredrik

Tjeeena ! Sophies Fredrik här, Har länge lovat Sophie att gästblogga på hennes blogg, men har aldrig blivit av. Men nu tog jag mig chansen att göra det ;) Vet inte riktigt vad man ska skriva här men jag kan ju berätta att jag heter Fredrik som ni kanske förstår .. och är 18 och Sophies pojkvän. Jag har alltid vetat att sophie är den enda för mig och den enda jag vill leva med. Jag vill Sophie det bästa, hon har det väldigt stressigt med valpen Mixa, skolan, och försöka hitta ett bra jobb. Alla vet liksom jag att hon har en passion till hundar och att se henne vara nära hundar, arbeta med hundar är rätt kul att se. Hennes ögon lyser upp som ett litet barn som väntar på nattens slut, för att en ny morgon ska gry och det ska stå en gran med klappar under. Hon är väldigt bra med hundar och man ser att hundarna trivs med henne. Jag vet att Sophie har stora drömmar en utav dom skulle jag vilja uppfylla jag skulle vilja ta med mig sophie till möjligheternas land nämligen (USA) och besöka Cesar Millans Dog Psychology Center och se hur dom har det där. Allt för min tjej. Hon försöker också skriva ner allt i denna blogg, inte så lätt när man har så mycket att göra. Nää nu vet jag inte längre vad jag ska skriva, ska kolla vidare på Scream och sedan sova tror jag. Vi får se senare. CIAO !!

Överenergi om något

Nu sitter man här i vintermörkret och har inget bättre för sig än blogga. Idag har vi tagit det rätt lungt, tränat Mixa lite och finslipat snurra. Hon kan det på kommando nu och vi har även börjat träna spinn. Svansen verkar vara mycket bättre och hon verkar vara lite piggare idag och viftar på svansen i 180. Det känns skönt, otroligt skönt. Just nu leker hon med katten och dom turas om att jaga varandra, galningar. Jag börjar känna ångesten komma och nästan så man känner sig lite nervös, ja naturligtvis över att det är tillbaka till skolan på tisdag. Nu är det bara en endaste termin kvar innan det är slut på det, jag har svårt att förstå det. Jag har gått i skolan i 13 år och helt plötsligt tar allt bara slut. Måste erkänna att det kommer kännas sjukt och det kommer vara skumt att släppa vanan att sätta sig och plugga. Men tänk va skönt ! INGA MER LÄXOR !!! Holymoly. Det ska faktiskt bli otroligt skönt, säby har varit ett helvete från början till slut. Med vissa bra stunder. Grundskolan däremot, de var deprimerande att lämna. Vi ska snart se scream sen drar vi oss tillbaka för att sova och mysa lite.  Vid lunch idag gick jag och älsk ner till robbans och åt lunch och pratade lite. Vi pratar inte så mycket längre, man har fullt upp med Mixa. Så det vart två pasta carbonara som serverades med skruvmakaroner (?) watta ?! brukar man äta det med skruvmakaroner ? något helt nytt för mig isånt fall. Såsen brukar vara ljus men den var brun?? jösses. Nästa gång jag ska äta det så gör jag nog min egen, den är mycket godare! Nu under kvällen har vi tränat mycket med Mixa eftersom hon har sån överenergi som ska förbrukas. Ligg har vi dragit igång med ordentligt och det flyter på. Jag har också suttit och delat 10 dl med med levergodis i mindre bitar och om jag har ont i mina tummar nu! Nej nu ska jag sätta mig och titta på bones och se om Mixa kan acceptera att hon får sluta leka med katten nu. Börjar bli rätt jobbigt att höra på. Chingeling ! 


Bruten svans?

Jag känner mig så orolig, såå orolig. Mixa klämde svansen i våran hissdörr när vi var påväg in från våran promenad i eftermiddags. Hon skrek till och fick lite småpanik, vilket vi också fick hah, jag som alltid lovat mig själv att behålla lugnet i sånna lägen. När vi kom in märkte jag att hon blödde rätt mycket, så jag lindade om det och fixade åt henne. Tog av lindningen nyss och såret var inte så stort men jag tvättade av det och la också märke till att det ser ut som om hon brutit svansen. Det gör så ont i min mage nu så det är sjukt. Vi ska ändå till veterinären på måndag men röntga och de är så otroligt dyrt och sen så har jag hört att dom amputerar den brutna delen av svansen också och då blir det ännu dyrare. Jag lever på ett studiebidrag och har precis köpt avmaskningsmedel och ska betala en vaccinering nu så det blir skört. Skulle kunna betala miljoner för att mitt hjärta ska må bra och det känns ledsamt att pengarna inte finns. Är det någon som vet vad det kostar ungefär så kanske jag kan försöka fixa det på något annat sätt. Veterinärmottagningen har inte telefontider försen på måndag igen där man kan få rådgivning och skulle behöva veta det snarast. Usch va jobbigt. Men hon ser inte ut att ha ont alls, hon leker i 120 km/h och springer runt och leker med katten. Men svansen slokar lite mer än vanligt och den ser bruten ut. Men ibland kan jag tveka på att den är bruten för hon har höjt den några gånger som den inte vore bruten. Har iallafall lagt stödbandage nu och sen får vi se hur det ser ut imorgon. Stackars plutt. Känner mig som en otroligt dålig hundägare .. usch !



Nyårslöfte

Nu har jag städat klart och har hittat allt som är borta. Så efter nästa promenad så blir det läxläsning och komplettering av "våran 4hgård". Vet inte hur lång tid det kommer ta. Antagligen otroligt lång tid. Juste, igår när jag satt och funderade lite på det här med nyårslöften så kom jag på ett jätte bra nyårslöfte jag ska försöka med. Att sluta svära, jag svär jätte mycket. Inte bara när jag blir sur utan också under ett helt vanligt samtal och jag tycker det är rätt så fult så jag ska försöka sluta med det. Det vore superbra om jag lyckas. Sen i sommar ska jag ersätta allt godis till frukt och grönt! Det ska vara fräscht och nyttigt. Nu ska jag äta lunch och sen tänkte jag ta mig ut på en promenad med Mixa som är så pigg man bara kan bli. Hon var det redan tidigt imorse när jag ville sova men det ville inte hon! snäll som Fredrik är går han upp och släpper ut Mixa och säger år mig att försöka somna om eftersom jag sover så dåligt under nätterna. Men det gick inte somna om så jag är fortfarande jättetrött och skulle lätt kunna somna om nu. Men det har vi inte tid med! jag har en dag att uppleva och en hund att uppfostra haha. Går nog inte långlång promenaden idag eftersom det är så kallt och Mixa tycker inte det är särskillt kul att gå i två timmar då. Så det får bli halvlånga. Jag har köpt avmaskningsmedel nu och hon ska få det från och med idag och tre dagar framåt. Nä nu måste jag gå. Chingeling !

Ett ljus i mörkret

Det är en sak i mitt liv som verkligen går åt helvete just nu, det blir bara värre och värre. Och det gör mig så ledsen för det vill jag verkligen inte, det är det minsta jag vill. Men det är så svårt, så otroligt svårt. Måste jag ta ett beslut som kommer stå mig dyrt? jag vill verkligen inte det. Jag har lovat mig själv att inte ge upp och att jag ska kämpa med det tills jag faller och inte klarar av att resa mig igen!!

Besserwisser till tant

Nu har vi kommit hem och har precis ätit middag, det vart enkla små köttbullar med makaroner och feta ost. Jag är super trött eftersom jag inte sov så mycket inatt. Mixa har redan somnat och sover som en stock. Hon har busat hela dagen med alla andra hundar. Känns tråkigt att det var sista dagen att jobba idag, man får lite ångest. Vi har haft roligt, tycker iallafall jag :) och Mixa också. Jag har kommit underfun med att jag måste städa och leta efter dom försvunna läxpapperna imorgon annars blir jag halshuggen på tisdag och det vill jag ju inte. När vi kom hem idag så gick jag in och handlade lypsyl och lite annat i affären, när jag är där inne så har jag hur Mixa tokskäller där ute med Fredrik och hon brukar inte skälla sådär mycket utan anledning. Så när jag kommer ut så står det en tant och försöker klappa Mixa som började skälla och försökte bita henne. Mixa förövrigt är rädd för främmande människor. Och så fort jag kommer fram så börjar hon klaga på att Mixa är rädd och säger åt mig vad jag inte får göra och göra med henne, men hallå ??! det är min hund och jag vet själv hur jag ska hantera henne på bästa sätt! Hon så börjar hon förklara att hundar hälsar genom att skälla och hugga någon i armen. HAHAHA!! Och att man absolut inte får säga åt henne när hon gör något hon absolut inte ska göra. Jösses. Jag förklarade snällt att jag jobbar och studerar om hundar och som svar fnös hon till och sa att det inte räckte och att man måste börja att arbeta bort det från när hon är valp.  Och förklarade att hon kan allt om hundar och har haft hund hela sitt liv. Jag var påväg att säga att då borde du veta att man inte bara går fram och trycker upp handen i en främmande hunds ansikte utan att ens fråga om det är okej för mig. Sen så hälsar inte Mixa genom att försöka bita någon, verkligen INTE! Och om jag tycker något Mixa gör är totalt fel så visar jag det så Mixa förstår. Men jag förvånade mig själv som inte vart sur och irriterad utan var snäll och vänlig genom hela samtalet. Det tycker jag är viktigt. Nog om det! Nu har det varit vinter otroligt länge och det börjar bli lite små jobbigt. Det är så kallt så man kan inte gå på så långa promenader som man kanske velat och det är aphalt (jag kan verkligen inte gå när det är halt utan ramlar och halkar mest hela tiden). Här har dom plogat ner till just där all is är så det är snorhalt här. Nu får det bli vår. Då ska vi dra igång med all hundträning och kanske någon kurs om ekonomin vill. Annars får kurserna vänta till det blivit ett jobb. Jag fyller nitton i maj och det känns som tiden flyger förbi, de var ju inte så längesen man gick i grundskolan och jag minns min dagmamma tid ( från 1 - 6 år) som om det var förra året. Då hade man det roligt dygnets alla timmar. Under lunchen idag satt jag och tittade på massa lägenheter och villor (inte för att jag har någon möjlighet att flytta). Det är så kul att fantisera sig bort och tänka lite på framtiden och hur man vill ha det. Jag måste ha något att se fram emot. Funderar på att gå och ta en powernap för jag är så otroligt trött men då lär jag vara vaken hela natten så kanske tar och försöker hålla mig vaken ett tag till. Vill glo på en film innan man går och lägger sig men då är det väl så gott som kört för då somnar jag innan filmen ens börjat, så är det alltid! Sen vaknar man mitt i natten av att tv'n är på och meny låten går om och om igen. Då är det lika bra att släppa ut Mixa på balkongen och se om hon vill kissa och sen gå och kissa själv (nej, inte på balkongen utan på toaletten, hiih ). Det tråkiga är då att jag har så otroligt svårt att somna om sen, skulle behöva sömntabletter. Vaknar av minsta lilla ljud. Speciellt av grannarna som nuppar på övervåningen .. suck. Nu ska jag försöka ladda upp bilderna.

Svar till Sophie som frågade var barky var för något :)
Det är inget fel med att vara nyfiken, du ska bara veta hur nyfiken jag är :). Barky är ett hunddagis där jag praktiserat och extra jobbat på :).
Puss !

Här kommer lite bilder

Här är lite smått och gott från lite olika tider. Hade faktiskt tänkt lägga upp en film när jag åker snowboard förrförra  vintern men det ville inte funka så det får vänta. Kommer in fler bilder ikväll när jag lagt in alla bilder från digitalkameran. Just nu sitter jag här själv på dagiset medans dom andra är ute på promenad. Maja skäller och alla andra sover. Sen är det min tur att gå ut igen :), häärligt!


Jag när jag var 3 år gammal, krullis var jag ! 



Klassresa till gotland i nian, man vart otroligt solbränd av att cykla flera km varje dag. Men otroligt härligt kan jag ju säga att det var. Får nog dra dit igen snart. 
Klassresa till gotland, solar på bryggan.



Är i skolan och har svenska med Camilla (vänster) och Malin (höger).

Jag ..


Mina misslyckade bullar

8 januari 2010

Tervetoula !!!!
Hittade några bilder som jag inte tror jag har lagt upp än. Lite från våran promenad genom elljusspåret förra veckan. Just nu sitter jag på barky och pratar med Diana och Fredrik. Ska ut på promenad om en och en halv timma. Har redan varit på en promenad. Ikväll ska vi nog kolla på film och ha det mysigt. Kanske kommer det någon bra film på tv. Usch på tisdag är det skola och jag har hundträning och projekt arbete. Dags att börja lämna ut alla enkäter så man hinner sammanställa dom. Får nog göra det i helgen eller nått. Det är rätt så mycket att sammanställa, måste också klura ut hur det ska göras på bästa sättet. Det ska bli roligt att träffa allt folk som man inte sätt på jätte länge. Som Felicia som har varit i skåne hela julen och Erika som har varit i Norge sen är det ju alla andra också. Nej nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Skriver nog mer senare, chingeling!

Äntligen !

Alltså det kändes konstigt att gå upp så tidigt idag, jag är så morgontrött av mig sen mår jag så dåligt på morgonen. Fick i mig tre tuggor av en macka och ett glas juice. Det är så gott med exotisk juice. Sitter på barky nu och äter lunch. Jag har varit ute på två promenader nu under morgonen. Slänger upp lite bilder sen ikväll med resten av bilderna som jag lovade att lägga upp igår men somnade rätt tidigt så jag glömde helt bort det. Jag känner att min blogg bara blir tråkigare och tråkigare men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, mitt liv är tråkigt haha. Kan ju berätta att Mixa har lärt sig snurra !! Vi ska bara lära in kommandot ordentligt så hon kan det ännu bättre. Har hört att det är många som börjat skolan idag och jag lider verkligen med er ska ni veta. Jag ska verkligen njuta av mina sista dagar nu. Ska inte göra så mycket förutom att jobba imorgon och på måndag ska vi vaccinera Mixa. Nu ska jag fortsätta äta min lunch och sen ta en runda och kolla om det är någon som har kissat eller bajsat någonstans. Puss !

15 - utomhus nu.

nu har jag precis badat Mixa och duschat själv. Det behövdes, och det är så otroligt skönt att få känna sig ren. Mixa tyckte inte det var lika roligt, mer förnedrande. Men hon stod snällt kvar och lät mig duscha klart henne. Hon lyfte på tassen när jag skulle skölja tassarna. Hon är så duktig. Idag har vi börjat träna snurra som hon tycker är jätte roligt, hon snurrar sen innan när hon ska få mat för att hon blir så glad och ivrig, så jag tänkte testa om det gick snabbare att lära henne det. Hon kan det inte på kommando än men förstår helt vad hon ska göra. Som omväxling ska vi snart ta en långpromenad ner till björnkulla och kolla in hunddagiset där och hur det ser ut. Har bott här i 5 år och har ännu inte varit där. Mixa uppskattar nog en lite kortare långpromenad eftersom det är så otroligt kallt ute och vi båda har duschat. Så det blir många små promenader idag istället. Imorgon ska jag jobba, länktar !!
Skönt för Mixa också att få springa av sig och leka med sina kompisar. Snart är det skola igen, trist. Men måste verkligen säga att jag gillar mitt schema. Äntligen är det vi som får det sköna schemat med lagom dagar, det brukar vara B klassen som får det sköna schemat. Dom har dessutom fortfarande lantbruksdjurs skötsel på schemat vilket vi inte har haha. Nu ska jag laga någon slags lunch. Typ spagetti med spagetti ?? det får funka. Bild på schemat kommer upp ikväll och lite andra bilder också. Puss Sophie

Alla får ha drömmar !

Hej!
Nu har jag gjort det mest tekniska jag gjort på länge, installerat google chrome på datorn (en sorts webb läsare?) eftersom mitt internet är det segaste jag varit med om på länge. Men nu vart det lite bättre. Dessutom kan man ha ett gulligt tema på webbläsaren hihi. Pappa kom över och fikade idag, och vi pratade ikapp oss. Mest om mat och bakning eftersom våra kakor och bullar misslyckades totalt! Som vanligt har vi varit på våra promenader och tränat koppelträning och att Mixa inte ska gå först in genom dörrar och i trappor sen liknande. Alltså mitt minne är ju inte det bästa så jag vet inte om jag skrivit att jag ska jobba på torsdag och fredag :) det ska bli jätte roligt!!
Har ännu inte hittat läxpapprena, lite små stressigt. Imorgon ska jag städa och åka och köpa avmaskningsmedel till Mixa som ska avmaskas (nej hon har inte mask). Jag och älsk har suttit och drömt oss bort och planerat för vad vi vill göra i framtiden. Här är lite av våra planer för framtiden:
En fin liten villa med tomt halvt på landet som ska vara fint inrett efter våran smak och hundanpassat med bäddar och liknande. Minst 3 hundar. En bil varav modell Ford Explorer. På tomten ska det vara försett med liten pool (uppblåsbar), agility hinder och en fin uteplats. Vi vill tillsammans med frivilliga köpa ett fritidshus i dalarna där vi kan vara på semestrar och åka skidor och snowboard för min del, där hundarna självklart får vara med och njuta av livet. Det är bara lite av våran stora dröm.. men vem vet om den blir sann. Man kan iallafall hoppas, alla måste ju ha drömmar. Jag är hungrig och ska glo om det kanske finns någon liten macka att äta. Middagen vart rätt så misslyckad, jag är sämst i köket just nu.. ha det bra och god natt !

Haha, förlåt !

Dålig start

Ni får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen men det finns en anledning och det är att blogg.se inte ville logga in mig på mitt konto. Men nu är jag här igen!
Igår så var vi mest ute på promenader och koppeltränade. Det går nog lite framåt men hon är lite trögförstådd. Hon blir helt slut efter våran långpromenad och sover i ca 4 timmar efter det. Rätt skönt faktiskt, så lugnt och tyst. Katten passar också på att sova då haha. Igår kväll var jag så otroligt trött så jag minns inte ens att jag gick och la mig för att sova. Minns endast att Fredrik satte på full frys sen är det inget mer. Jag var så uttråkad igår så vi kom på att vi kunde baka kakor, vaniljdrömmar .. det var iförsig första gången vi bakade sånna men ändå .. kakorna vart stenhårda, en plåt vart kakorna bruna och inte alls som såna kakor ska vara. Sämst !
Om en timma ska vi ut på våran långpromenad, skönt. När jag kommer hem ska jag plugga. Måste bara hitta alla papper som jag måste ha. Lantbruksdjurs läxor i massor, usch va tråkigt. Men ska man ha ett godkänt så ska man. Nu måste jag gå och hjälpa Fredrik torka upp massa vatten han lyckades ha ut på golvet.
Skriver kanske lite mer efter promenaden.
Puss

09-10 i bilder

Nu sitter jag och kollar på nästa film och har hållt på att lägga in alla bilder senaste timmen. Här kommer dom iallafall.

Nyårsafton:

 

Till middag åt vi först förätt, hummer som var fylld med västerbottenost och grädde. Som huvudrätt åt vi kalkon med potatisgratäng och kantarellsås. Mumsigt. Efter maten fikade vi med massa kakor och det fanns även chips med dipp om man ville ha det. Ett glas champagne vid tolvslaget annars drack jag inte något förutom julmust.





Vi drog oss inte ut och tittade på fyverkerier utan stod på balkongen där man såg betydligt mycket mer. Och vi slapp dessutom alla jobbiga och fulla människor.




Fyverkerierna var otroligt svåra att fånga på bild och här är det bästa resultatet.





Nyårsdagen:




Vi åkte till mormor och åt lunch och fikade lite. Hon hade även besök av en katt, ursöt. Katten var inte särkillt förtjust i Mixa men ändå ville hon gå fram och titta vad det var för filur.



Branden vid däckfirman. Det brann ner ett litet hus brevid den stora däck firman. Brandmännen jobbade 4-5 timmar med att släcka branden.




Uttråkad på bussen, man får ju vara ful ibland haha.. den bjuder jag på.




Mixa påväg till mormor och morfar.





På bussen



Trött efter dagens upplevelser.

 

 

Och med den bilden säger vi godnatt och sov gott !


Filmkväll



Det är riktigt kyligt ute men det hindrade inte oss för att dra oss ut på en lång promenad i skogen. Tror vi gick i en timma ungefär. På en väg vi knappt visste hur man skulle gå, vi hittade ju såklart och det var inte särkillt svårt. Mixa sprang för glatta livet och tyckte det var super roligt att få springa lös så länge. Det kom en joggare som vi mötte två gånger ?! han måste sprungit otroligt fort runt allt. Just nu så har vi precis tittat klart på en rätt bra film The triumph och vi har precis börjat titta på Oliver Twist. Vet inte om den är särkillt bra men det finns inte så mycket annat kul att se. Ikväll ska vi baka lite kanelbullar eftersom det inte blev något julbak. Ikväll ska vi titta på harry Potter och sen kommer "en förtrollad romans". Mitt busskort har gått ut och mamma har lånat mina pengar så kan inte köpa busskort försen på måndag eller tisdag. Behöver inte busskortet försen på torsdag när jag ska jobba. Ska bli otroligt roligt. Ska gå och hämta något att dricka sen tänkte jag slänga ut bilder från våran promenad och lite andra bilder från nyårsafton och så. Puss sålänge!

 


Ny tv och nymöblerat



Nytt år, nya möjligheter. Dagen började med att vi vaknade vid halv tolv, skönt. Vi åt frukost och så innan vi åkte till mormor för att äta lunch och fika. Min morbror var där också och han hade med sig en tv till mamma. Lite större än den hon hade, så jag och Fredrik fick tv'n som hon hade. Så nu har vi gjort i ordning och flyttat in en byrå och så. Tog ut min ena dator och skrivbordet, vem behöver det just nu när jag ändå har min bärbara dator. Rummet ser otroligt mycket större ut och lite mer städat och det gillar jag. Hatar när det är rörigt och trångt. Just nu sitter vi och tittar på Harry Potter och fången från azkaban. Imorgon är det träna Mixa som gäller och sen ska jag nog ta och plugga lite på det jag missat, innan skolan börjar och det ska lämnas in, tror inte älsk gillar den
idén men det måste göras. Jaja, nu ska jag kolla klart på filmen. Puss Sophie

 


RSS 2.0