Särbyholms naturbruksgymnasium = SÄMST !

Helt och hållet slut, far runt som en stucken get om dagarna. Snart är det över och skolan börjar, både skönt och helt förjävligt. Har ingen lust att träffa ragatan, nämner inga namn. Men ska bli skönt att se att tiden går och man snart går ut och slipper helvetet. Dom som planerar att börja på säbyholms naturbruksgymnasium, kan börja tänka om för sämre skola får man leta efter.. vilket kommer ta låång tid för det finns nog inge sämre. Det finns inge bra med skolan, inte ett skit. Nog om skiten ..
Snart är det helg, älsk och jag planerar att gå och kolla på hunddressyr på lördag och på söndag gå på bio i kungenskurva eller kista (?) vi har inte bestämt film och så än men vi får se vad det blir. Det ska bli mysigt. Praktiken går väl bra, jobbigt att hålla på att jobba när man är sjuk och har allergi. Men det får funka, eftersom skolan inte lät mig byta praktikplats. De är dock skitjobbigt utan älsk, är så van att ha honom vid min sida om dagarna och nu ska man helt plötsligt börja kommunicera med folk utan honom .. går inge vidare. Tycker inte om att prata med folk och 90 % av dom jag träffar är skumma och helt idiotiska. Ser inte en enda normal människa om dagarna typ .. man behöver väl sätta sig på psyke i något annat land efter det här .. ! JÖSSES
Har inte gjort ett skit roligt den här veckan eftersom vi typ äter och sover när vi kommer hem och annars är det bara praktiken som är typ ett tråkigt tidsfördriv.
Nu ska jag umgås med min helt underbara älskling <33 som jag saknat så sjukt mycket.
PUSS

Morgon stund har guld i mun

Hejhej .. nu är jag nästan helt frisk. SKÖNT !
Är också tillbaka på pratiken så är helt slut, och jag är inte morgon pigg ..
Har väl inte gjort så mycket annat än att städa idag, trist.. men men !
Veckan går väl hyfsat fort sen är det bara en vecka kvar. Sitter och tar det lungt och lyssnar på musik och myser lite med älsk, som sitter och spelar på min mobil (?) haha..
Helgen har varit absolut helmysig, har inte bråkat ett skit med älsk och vi har typ bara mysigt och tagit det lugnt eftersom vi båda har varit sjuka. Vi har legat och kollat på Van Helsing, Ice Age mm Sen var det ju the green mile på tv här om dagen men då somnade älsk i soffan .. så vi gick och la oss istället för att se snyft slutet som jag alltid bölar till .. och jag är ingen som brukar sitta och grina till filmer.
Ska nog krypa ner i sängen och mysa med älsk snart, myyyyyyyyyysigt !

PUSS Sophie

Tiden bara rusar förbi

Jag älskar dig gullet


Snart har jag och Fredrik varit tillsammans i 2 år, det är sjukt hur snabbt tiden går. Känns inte alls som om det var så längesen jag berättade hur jag kände för honom och jag minns den dagen vi vart tillsammans som om det vore igår. Och jag är fortfarande lika lycklig nu som jag var då, och mina känslor för honom har bara växt. Det finns ingen som känner mig så bra som han gör. Ingen förstår mig på samma sätt som han gör. Är otroligt tacksam som får spendera mina dagar med honom. Han är den rätta för mig, det är jag säker på.

Tack för att du finns älskling, jag älskar dig nu och föralltid ! <3
PUSS Sophie

Praktik idag, blää !

god morgon, är sjukt trött eftersom jag inte kunnat sova så mycket inatt. Det är alltid så när jag ska upp tidigt. Men får gå och lägga mig tidigt ikväll. Kanske ska äta middag hos pappa ikväll, får se vad han säger. Just nu sitter jag och äter någon skum macka, rätt trist. Har redan gjort mig helt färdig för att gå, gick rätt fort för att vara jag. Men orkade inte sminka mig när jag ändå bara har praktik. Jaja nu ska jag äta klart sen lägga mig i sängen ett tag innan jag och älsk ska börja dra oss. 

PUSS Sophie 

Lite blandade bilder från min sommar

som avslutning på den sista dagen på sommarlovet tänkte jag slänga ut lite blandade bilder från sommarlovet. 7


Vi åkte in till gamla stan över dagen och gick runt där och tittade i solen, vilket var jätte mysigt. Och det var nog mer turister än stockholmare där..


Våran dag i märsta avslutades med en drink ute på krogen


När vi hade varit en hel dag i vaxholm så avslutade vi det med att åka förbi virabruk där jag även lyckades skämma ut mig rejält genom att halka på det blöta gräset, haha ! men den bjöd jag naturligtvis på.


På Viking Line Cinderella på morgonen efter frukosten.



Här är vi i Trosa och strosar omkring i sommarvärmen.



I Mariefred, där det faktiskt var rätt dött.



Vaxholm, det var super roligt att vara där, fanns jätte mycket att se på.



Hemma hos Camilla och busar med hennes nykomna corso valp Emma, söt som socker.



Vi var på ung08 och kulturdagarna(?) inne i stan härom dagen. Där dom höll på med dans med truck.

Kommer kanske lite mer bilder senare men ska kolla om det finns några kronor till någonting att dricka. Puss Sophie

litet kort inlägg

ska snart börja dra mig till tåget med Fredrik eftersom vi ska åka och fira hans mamma som fyllt 50, lite stressigt har det varit men nu har allt ordnat sig. Funderar på att börja filma lite av min vardag, får se hur det blir med det ska försöka fixa batterier till min kamera så är det bara att starta. Har iallafall hittat en bra kennel nu, ska maila dem och så snart. Sitter och kollar på någon film, rätt trist. Nu måste jag skynda mig och göra mig färdig. Skriver mer ikväll när vi kommer hem.

Puss Sophie

Hinner med mycket på samma dag.

Släpade mig upp vid typ 10 idag, ställde på alarm eftersom vi hade massa grejer att hinna med under dagen. Och är förvånad över att vi hann göra allt som var meningen att vi skulle göra. Först åkte vi och kollade vart min praktikplats ligger så jag hittar på tisdag när jag ska dit. Sen tog vi tunnelbanan till t-centralen och kollade lite till på ung08 och det var typ ännu mer folk än vad det var igår. Gick omkring där ett tag och snackade sen drog vi till huddinge för att gymma vilket var skitskönt. Gymmade nog ganska länge, men vid 18.00 så åkte vi hem och lagade middag, hackade och skalade typ skit mycket potatis sen gjorde vi hemmalagad pytt i panna med ägg, muuuuums !
Så nu sitter vi här och kollar på the island, har sätt den skit många gånger men det kvittar.
PUSS


Ung08, singingbee och proffs som man är !

Det har varit en jätte rolig dag med otroligt mycket att göra. Först och främst så åkte vi till kungsängen och mötte älsks pappa som skjutsade oss till särby för att hämta busskort. Snacka tomt på folk ! Det var några lärare där och två elever förutom vi som hämtade busskort. Sen fick vi skjuts tillbaka till kungsängen där han släppte av oss och jag gick  bestämde mig för att köpa plus kort. När vi hade fixat det så drog vi oss till pizzerian för att äta lunch innan vi drog oss till tågen för att åka tillbaka till huddinge. När vi var i karlberg så kom jag på att det kunde vara kul att kliva av i centralen och gå till kungan och kolla in ung08 så det gjorde vi. Så vi gick runt där och tittade på allt som fanns att göra. Vi köpte en varsin tshirt och fick nått ung08 band. När vi gått runt där ett tag så gick vi tillbaka mot centralen där vi också mötte några som delade ut gratisbiljetter till singingbee. Vi kom iallafall till tcentralen och kollade på när dem skulle dansa med truck och alla olika stånd som var där. Då det också började spöregna så vi beslutade oss för att dra oss hemåt. När vi kom hem så ringde vi först och beställde våra biljetter till singingbee. Så den 6 september så ska vi dit. Älsk ville klippa sig och vi hade gjort av med alla pengar så han frågade om jag ville klippa honom och jag som inte har klippt folk förut tvekade lite men sa sen att det kan jag väl försöka med men han var tvungen att lova att inte bli sur om det vart fel, men var ganska säker på att jag skulle klara av det. Och det vart skiit bra :D både mor och älsk tyckte det vart bättre än när han gått till frisören så det var jätte roligt att höra. Och tur för honom för den delen haha !
Nu ska jag nog gå och lägga mig, upp tidigt imorgon och gymma.
PUSS !


Bara negativt !

är så jävla stressad, får inte tag på personalen på min apu plats !! Måste ju fan veta när jag börjar och slutar. Men kommer bara till en telefonsvarare som säger att man ska prata in ett meddelande och det har jag gjort och bett dem ringa upp mig men det har dem inte, jag har till och med mailat dem och inte fått något svar. MEN KOMIGEN !!!

Ska till äckelsäby snart och hämta busskort, inte kul ! men det går väl fort.
Nu ska jag leta efter en tjocktröja eftersom tvättmaskinen har gjort så att alla mina nytvättade kläder luktar jäst. Så måste leta efter något annat.

Vilken otroligt perfekt dag !

STRESS !

Gymma idag igen, fyfan va skönt !
Har så sjukt mycket att göra så jag vet inte var jag ska börja och hur fan jag ska få ihop allt. Jag måste åka till min praktikplats och se till så jag hittar dit på tisdag. Måste till äckelsäby och hämta busskort så jag kommer någonvart. På fredag fyller älsks mamma år och då måste vi vara där. Då jag även ska träna. I helgen så ska vi fira älsks mamma igen .. då min pappa fyller år och jag måste vara där hos honom. Och någon av dagarna ska jag även träffa min syster som nyligen fått barn och det är ett måste. Sen är det ung08 och thevoice som jag också hade velat gå på. Jag har ingen aning hur jag ska få ihop allt .. får väl prioritera vissa saker före andra saker eller nått ..
Blir väl besöka praktikplatsen imorgon, sen direkt till kungsängen och äckelsäby för att hämta busskort. Sen tillbaka till huddinge och äta middag. På morgonen på fredag gymma och sen till kungsängen och säga grattis till fredriks mamma. Sen tillbaka till huddinge och gå på thevoice. Helgen vet jag inte riktigt hur det kommer att bli och vilken dag saker och ting händer. Söndag ska jag iallafall vara med pappa och älsk för då fyller han år ! Prioritet 1 tycker jag iallafall..
Har tagit många timmar för att tänka ut hur allt ska funka. Många timmar utan sömn.

PUSS !

Griffon Petit Brabancon



Petit Brabancon är en mycket vänlig, sportig och läraktig liten sällskapshund. De tror sig vara betydligt större än dess fysiska storlek och med sitt stora mod  är den en utmärkt "vakthund" 
Petit Brabancon kräver att få delta i  det dagliga familjelivet för att få utlopp för sin nyfikenhet och för att roa familjen. Som det står i rasstandarden är den mycket knuten till sin ägare/familj.
Rasen uppskattades tidigare som hovhund men kan omöjligt ha suttit fint på en kudde, utan snarare verkat som hovnarr och lockat till skratt med sin vakenhet och otroliga energi.


Griffon Petit Brabancon

det var meningen att vi skulle träna igår men eftersom gymmet är obemannat så är receptionen bara öppen ibland och igår var den stängd så ska dit på måndag istället. Så vi fick åka hem igen. När vi var hemma så fortsatte jag mitt projekt med att laga Fredriks byxor, precis när jag vart klar ringde mamma och frågade om vi kunde möta henne i huddinge och handla och det gjorde vi. Åt på donken och handlade mat. När vi kom hem så satte jag mig och planerade massa inför hunden så man är förberedd, det är inte världens billigaste med allt som behövs så det är lika bra att börja planera redan nu. Skrev upp lite tillbehör som behövs som leksaker, koppel, bädd mm vart en lång lista. Kollade runt på lite olika hundraser eftersom jag vill ha två hundar. Hittade en ras som är precis det jag letat efter (förutom Tollaren såklart), vill ha en liten hund också. Så det är en Griffon Petit Barbancon, slänger upp en bild snart. Är jätte lycklig över att jag hittat just det jag letade efter. Men nu är frågan vilken hund är bäst att skaffa först ? HJÄLP !
Sitter också och kollar böcker som jag behöver, vart också en riktigt låång lista. Bara hundböcker, allt mellan klicketräning och hundpsykologi.
Jag är sååå lycklig !
Vi har också börjat konstruerat en hemsida, den blir jätte bra. Men i framtiden så blir den nog lite mer proffesionell tror jag haha. Den är fortfarande under konstruktion men klicka på länken så kommer du direkt till hemsidan :)
Tassen - Länken öppnas i nytt fönster. Lämna gärna ett avtryck i gästboken


Eva Cassidy - Bridge over troubled water


Bon Jovi - I'll be there for you


David Gray - Sail away


Yaaaaaaay snart är det höst !

jag kan inte låta bli, jag länktar tills det blir höst och vinter till allt mysigt och alla fina höstkläder. I vinter ska det införskaffas en ny vinterjacka, stövlar, halsduk och vantar. Sen kanske en kofta om jag hittar den jag vill ha. Sen vill man att tiden ska gå fort tills nästa sommar då det planeras att skaffa hund om allt går som det ska. Det går nog fort nu sista året på gymnasiet sen är det bara stå på sina egna ben och skaffa sig ett jobb så man har råd att försörja sig och sin nya flockmedlem =)
KAN KNAPPT VÄNTA !!

Anyway, har typ suttit och lagat älsks byxor hela dagen och är ännu inte klar. SUCK ! trodde det skulle typ ta en kvart, men jag hade fel.
Imorgon ska jag gymma och så, ska bli så jävla skönt !
Blir väl av att sy hela natten hahaha, det hade varit roligare om det hade blivit något fint av det som typ en halsduk eller mössa av det. JAJA !
Jag ska lägga upp lite bilder på saker jag planerar mig till att köpa till vintern. Alla höstkläder börjar komma ut nu, det gäller att vara först !

Nu ska jag titta på 2 1/2 men och hund coachen om en kvart.
Skriver mer imorgon eller kanske ikväll.
PUSS !

Trååk

jag tänkte .. eftersom jag ändå har så tråkigt så kan man slänga upp en lista som jag snott av Eveline :)

Vad heter du? Sophie
När är du född? Maj 1991
Var är du född? Karolinska i huddinge
Vad har du gjort idag? Varit inne i gamla stan med Fredrik
Vad gjorde du igår kväll? Städade
Vad vill du helst ha nu? En hund ..
Har du nytvättat hår? Yes
När blev du fotograferad senast? Idag, inne i stan tror jag
Hur många speglar finns det i det rum du är i nu? En helkropps spegel och säkert flera små.
Var är du nu? I vardags rummet
Har du bråkat med någon idag? Säkert
När var du i en affär senast? Idag, inne i stan.
Mötte du någon du kände då? Nej, inte mer än den jag hade med mig.
När fick du senast en present? Längesen (?)
Av? Minns inte
Vad drack du senast? Vatten med is och lime
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? Nej, inte förutsom älskade Fredrik <3
Goth eller Pop? Inget av de typ ..
Hardcore eller Hiphop? Hip hop
Vad vet inte många om dig? Hur otroligt dåligt jag mår över mig själv
Hur många lampor har du i ditt rum? 2 fungerande
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Randiga
Vad tycker du om Sex & The City? Det är helt okej !
Längtar du till din nästa födelsedag? Det kan jag inte påstå.
Vilka språk kan du prata? Svenska, Engelska, lite franska och lite finska ..
Skulle du kunna ha silikonbröst? Nej
Hur många hål har du i öronen? 3 stycken
Vem pratade du med senast? Fredrik
Vad pratade ni om? hmm .. kan inte minnas
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? 5 stycken
Äger du en iPod? Japp
Skulle du hellre ta bilden än vara med på den? För tillfället så tar jag hellre bilden
Vilken var den senaste filmen du såg? På slaget tolv
Har några av dina vänner barn? Ja, snart.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa då? En hund
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Popexpressen, bergodalbanan och katapulten.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Jag vet att folk gör det
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja.
Hur många syskon har du? Två
Äger du några band T-shirts? Nej.
När flög du senast? Längesen
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercings? Ja.
Vad har du med dig in på bion? Pop corn och dricka.
Vilket personlighetdrag är ett måste hos din partner? Snäll och romantisk
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 timmar kanske ?
Äter du frukost dagligen? Ja, oftast.
Är dina dagar fullbokade & stressiga? Ibland
Hamnar du ofta i trubbel för att ha pratat på lektionerna? Nej
Vilken är din favoritfrukt? persika eller aprikos
Vad var det senaste du åt? Toast
Gillar du senap? Bara på julskinka, annars nej.
Sover du på sida, mage eller rygg? Jag ligger inte still på natten, rullar runt ..
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag vet inte riktigt ..
Tycker du om att krama folk? Ja det gör jag.
Äger du en digitalkamera? Japp
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Ingen

RSS 2.0