trött !

har varit på mentor samtal idag, gick hyffsat bra. Några ig'n men ska tenta av dem till trean så iinga problem. Har tränat med Doris idag, har gått jätte bra. Hon var jätte trött när jag lämnade henne på dagiset, trött och lerig. Hon har sprungit i skogen och tränat agillity. Är jätte trött jag med, så ska man hem vid fyra och ställa sig och laga mat. Vet inte ens vad jag vill äta. Får höra med älsk vad han tycker.
Finns det något bra på tv ikväll tro? hmm ..
with love snuttan

Grace anatomy

ikväll blir det någon sorts ostsås till middag, skulle blivit med skinka men eftersom skit affären inte har något så fick de bli med bacon vilket jag inte gillar. För fett för min smak .. de äcklar mig.
Ska iallafall ut och gå ikväll och förhoppningsvis så slutar det snöa innan det. Så jävla kallt ..
Sitter och kollar på Grace anatomy, som var ovanligt sorgligt men det är spännande. Ett av mina favorit program faktiskt. Dem programmen jag brukar följa är grace, unga mödrar, one tree hill, vänner och bygglov. Lite blandat :)
Ska nog börja laga middagen nu, är lite smått hungrig.
Skriver mer när jag har ätit.
with love snuttan

22 / 3 - 09

vet ärligt talat inte vad man ska göra idag, någon som har något tips ?
Inte så jätte fint väder utomhus heller. Kanske blir en prommis eller något. Sitter med älsk och lyssnar på musik. Rätt dött ..
kanske kan möblera om i rummet lite eller nått, kanske kanske .. hmm !
De blir de nog .. hihi
har inte så mycket att skriva, skriver mer senare ikväll och berättar om det hänt något.

Goo Goo Dolls - Iris



påminner om gamla tider

Rena rama rolf, del 3


Rena rama rolf, fågelskådning del 2


Rena rama rolf, fågelskådning del 1


Time out clip, del 4



Hahaha, lika roligt varje gång !

Time out clip, del 4


Time out clip, del 3


Time out clip, del 2


haha, martin timell


21 / 3 - 2009

nu har älsk och jag varit i huddinge och handlat, vi tog en promenad dit som tog typ 40 minuter. Jätte skönt !
Vi gick och pratade och hade det jätte trevligt. Kanske tar en till prommis sen ikväll om älsk vill .. ska fråga sen.
Är på as bra humör, kanske beror på att de är så fint väder.
Ikväll ska vi ha lite mysigt med glass och banan eftersom det är ett år och fyra månader idag och grillad kyckling till middag, muuums ! Tänk vad tiden går fort.
Har nog aldrig varit med om så mycket med någon och har absolut aldrig haft de roligare än jag har nu. Du gör mig så lycklig gullisen !
På tisdag ska jag till tandläkaren igen och laga två hål sen är de nog inge mer tandläkaren på ett tag. Ska bli skönt.
Kanske hinner tillbaka tillskolan till lunch, får se.

with love snuttan


Dorisen



Jag saknar dig gullis !

1 år och fyra månader

jag älskar dig snutte

Ett år och fyra månader idag, snacka om att tiden går fort. Känns dom om det var förra månaden vi stod där utanför kretsloppet den 21 november 07 och kramade varandra. Jag älskar dig så jävla mycket och jag är helt säker på att jag aldrig någonsin kommer släppa dig och att jag alltid kommr vi din sida. Gullet du är bäst ! Du gör mig knäsvag baby ! <33

Hellogoodbye - Here in your arms



Så jävla bra !

20 mars 2009

har varit en solig dag idag som igår och iförrgår. Man blir på jätte bra humör och har för en gång skull varit på rätt bra humör en hel dag. Det är allltid någon som irriterar mig. Idag i skolan så läste vi lite om jaktbeteenden hos hundar och diskuterade lite. Sen slutade vi för dagen så var väl i skolan i typ en och en halv timma. Men det var skönt. Ingen skola försen på tisdag. Ska ha mentorsamtal på måndag klockan 9.45. Sen ska  i ha hundarna hela måndagen och det ska bli jätte kul. Har saknat dem skit mycket. I trean så ska vi ha hundträningen igen så då blir det oftare.

Har varit sjukt trött hela veckan och orkar knappt hålla ögonen öppna just nu. Skolan kör slut på mig. Det är inte särklillt roligt där heller eftersom lärarna är så orättvisa och dryga. Finns kanske 2 lärare på hela skolan som funkar. Resten är helt DUMMA i huvudet !
Ska bli så sjukt skönt att gå ut trean nästa år. Får se vad jag gör efter det. Alla har börjat tjata om högskola. Men har fan ingen lust att plugga ännu mer. Var skoltrött redan i 7an i grundskolan så ska man gå fyra år till. Jösses !
Vill iallafall jobba med hundar, mina föräldrar vill att jag ska plugga vidare till förskolärare eller undersköterska men hallå det är inte ens vad jag sökt till gymnasiet och jag tänker inte ha ett slavjobb. Det är inte vad jag vill göra i resten av mitt liv. Är rätt för sjukdomar och bakterier, ska jag då sitta med små snoriga ungar eller typ på sjukhus eller ålderdomshem ? nejnej inte en chans !

Ska nog lägga mig i sängen snart och mysa ner mig med älsk, om han vill de. Ligga och prata, de är faktiskt jätte mysigt. Få liten egentid med varandra och inte massa folk runt om som kommenterar varenda liten grej, väx upp !

Imorgon ska vi iallafall gå till huddinge centrum och handla hundgodis tills på måndag så hundarna blir glada, ska försöka träna lite med dem också. Kanske tar cykel till och med .. aja får se.

with love snuttan

inlägget innan som inte blev inlagt.

förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men har verkligen haft jätte fullt upp i skolan. Älsk och jag håller på att titta efter hund, vuxen eller valp de kvittar. Bara den inte är för gammal. Går rätt segt. Men tänker inte ge upp.
Har kollat på lite omplacerings hundar blandannat. Men man vet inte vad som är seriöst och oseriöst.
Idag har vi inte gjort så mycket, var i skolan och pluggade lite. Men det var inte så mycket att göra. Slutade 3 timmar tidigare så åkte vi till huddinge och nu sitter vi här och väntar på att mamma ska komma hem.
Skriver mer om ett tag. Måste städa lite så inte mamma får spader när hon kommer hem.
with love snuttan

Haha !



Mikaela, jag och Eveline i fruängen för nått år sen. Ljudet är efter videon, eller om de är före .. skit samma ! Mikaela får gungan på sig och flyger ! Enjoy !

seg som fan !

jag är så jävla trött.. somnade typ 8 igår kväll, sjuukt ! men vaknade däremot vid 7 på morgonen sen. Katt jäveln väckte mig såklart inatt några gånger. Har gått en promenad idag med älsk, sen har jag tränat lite. Ska träna lite till innan jag går och lägger mig. Ska snart sätta mig och kolla på melodifestivalen, hoppas ugglan åker asså. Jag tycker inte alls om hennes låt. Förstår inte vad folk tänker med asså ! rösta ut människan.

Skriver mer senare.
with love snuttan

någonstans, i någon tid. Inte vet jag ..

 



någonstans inom mig är jag fortfarande samma person som jag alltid jag varit, med samma tankar och samma känslor. Tankarna snurrar så jag blir yr, som de alltid har gjort. Jag undrar över samma sak som för 12 år sen, och frågorna kommer alltid finnas där. Det finns inga svar på frågorna. Jag är rädd för samma sak som jag var när jag var liten.
Att förlora någon på ett eller annat sätt, de skrämmer mig och de har det alltid gjort. De gör mig ledsen.
De är bara en liten del av allt som döljs. Folk ser en bara som dum i huvudet och töntig för mina känslor. Så de förblir dålda. Så är de bara..

somewhere deep inside me ..

fredagen den 13

jag är på så jävla dåligt humör så jag tror jag spricker ! Har varit de i 3 dagar nu och jag tycker synd om älsk som ska behöva vara i närheten av mig hela tiden. Det märks iallafall att han också blir irriterad och för en gångs skull så säger han åt mig vilket han inte ofta gör.
Idag så har vi haft heldag med hundkunskap. Då vi trimmade massa hundar. De gick finfint, så nu är jag helt ner hårad. Så ska snart hoppa in i duschen. Är hemma hos mamma nu och vi ska äta vofflor ikväll, mums !
Sitter och kollar på fresh prince bel air och sitter och bloggar. Som vanligt får jag inte sova på nätterna, inatt väktes jag av en unge i lägenheten under som inte kunde hålla käften, hon låg och gallskrek typ en timma. Man börjar undra vad hennes föräldrar håller på med. Kommer inte få sova i helgen heller eftersom jag är hos mamma och min säng är för trång för 2 personer och jag har en adhd katt som inte fattar att nätter är till för att sova på.

har fått en spricka i tummen också .. kul !

with love snuttan

bläää

igår så klippte vi får i skolan, jätte tråkigt. Och med läraren jag hatar mest av allt. Eller vi rakade dem. Jag rakade såklart migsjälv i fingret rätt djupt :D haha ..
såå typiskt mig.
Ska vara i skolan till typ 6 idag, sååå drygt.
Är jätte trött och skriver senare istället. Innan jag somnar på tangentbordet.
Har iallafall fått mina glasögon nu så nu ser jag bättre också, ser lite smartare ut hah.
with love snuttan


ciaao

nu ska jag kolla på wipe out med älsk

puss

Man dömd till 120 års fängelse efter ha hotat domare

en man i usa dömdes till 120 års fängelse efter att hånat domaren i domstolen. Domaren bad den dömde att hålla tyst och om han inte gjorde det skulle han sätta munkavel på honom och som svar fnös den dömde och gav ett hånande svar. Han hade blivit dömd för att ha skjutit mot en polis och i domstolen gjorde han allt värre.

sjukt att man kan få så lång fängelsestraff pga en sån sak, men det är usa. De har stränga regler där. Jag tycker det är rätt så bra i vissa fall men ibland är det lite överdrivet.


Mikaela, min bästa vän !

jag och mikaelamikaela och jag

Du anar inte hur jävla mycket jag saknar dig och våra tider. Du var och du kommer alltid vara min bästa vän, alla minnen kommer alltid finnas kvar och jag kommer inte glömma något. Vi har olika vänner och vi är långt ifrån varandra. Tro inte att jag har glömt dig eller på något sätt lämnat dig för det har jag inte. Jag lovade en gång att aldrig lämna dig och jag håller vad jag lovar. Finns alltid här för dig och de tror jag du redan vet. Mina första minnen från när jag var liten är med dig, alla minnen från grundskolan är med dig och jag hoppas att det blir mer minnen. Mer vintrar med cappucino och fiskbullar med makaroner. Mer kvällar med grillning och vattenpipa. Allt vi har gjort hoppas jag att vi får chansen att uppleva igen. Har aldrig varit osams med dig, även fast vi har varit så mycket med varandra. Jag har alltid accepterat dig och dina beslut och det gör jag fortfarande. Sålänge du är lycklig så är jag glad.
Och om något eller någon nånsin skulle göra dig ledsen så finns jag här och står vid din sida och gör allt för att göra dig lycklig igen. Glöm inte det Mikaela !
Jag älskar dig bästa vän och kusin // Sophie !

Dj crystal - My love (justin timberlake)


jag har verkligen fastnat för den här låten, den påminner om den tiden då jag umgicks mycket med min bästa vän som också är min kusin. Den tiden var en av de roligaste tiderna i mitt liv och jag hoppas att vi inte glider ifrån varandra mer än vad vi redan gjort. Har lyssnat på den här låten i 2 år och fortfarande inte tröttnat på den .. Enjoy !

that's it biatch !

internationella kvinnodagen idag, och som många andra är jag förkyld. Fick ett sms idag om att mina glasögon har kommit. Jätte bra, gillar inte att ha glasögon. Men om ett tag ska jag se om jag kan få linser.
Har firad min mamma och min storebror idag, så några i släkten kom. Trevligt eftersom man inte har träffat dem på ett tag, inte alla av dem iallafall.
Imorgon ska jag till skäris och hämta mina glasögon, sen ska vi till älsk. Tisdag ska vi klippa får :( vilken jag inte ser fram emot. För det första så hatar jag läraren som har den lektionen. Den människan har jag svårt att vara trevlig mot, vilket hon får skylla sig själv med för om man inte är trevlig mot mig så tänker jag fan inte vara trevlig tillbaka. Så är det bara.
with love snuttan

Skit gullig !



jävla söt !

For the birds



En liten komisk film, ville ha den utan bakgrunds musik. Men den fanns inte kvar. Enjoy !

Melodifestivalen 09

sitter och kollar på melodifestivalen med älskling och mamma. Just nu är det Caroline Af Ugglas som sjunger och hon kan INTE sjunga. Förstår inte hur människan kan ha kommit så här lång med den där låten. DEN ÄR HEMSK !
Hon kan inte ta toner och är helt klart tondöv. Jösses hoppas inte hon går vidare till eurovision song kontest. Hon kommer helt enkelt skämma ut sverige. Det är iallafall min åsikt om saken sen accepterar jag såklart om andra tycker hon är duktig. Men då kan ni gärna skriva till mig och berätta vad som är bra i låten.

Vilka tycker ni ska gå vidare då ?
själv vet jag inte riktigt, de flesta funkar. Förutom caroline af ugglas med snälla snälla, thorleifs, hon som sjöng opera sen var det någon mer som jag inte gillade så mycket.

with love snuttan

old times

gamla tider

Gamla tider, jag saknar dig Hillebulle !

5 mars 2009

ingen förändring på min sjukdom så kunde inte vara med på idrotten imorse som jag hade hoppas på, kan inte heller träna hemma. Får försöka promenera lite lungt när de inte snöar lika mycket som det gör nu. Ska försöka sälja mina puma skor idag, hoppas att det går bra. Synd att dom var för små, dem är riktigt snygga asså ..
Ska nog köpa ett par skor som finns på footlocker som också är jävligt snygga.
Imorgon ska älsk och jag åka hem till mor och sova där tills på söndag eftersom mamma fyllt år. Vi ska också till stuvsta och kolla lite på fiskar som vi kanske ska köpa sen. Vi funderar på ett akvarium, får se.
Ska snart ha svenska, inte världens roligaste men det får funka.
skriver mer ikväll..
with love snuttan

Sjukt !

fisk

fiskfisk

Här är då fisken med människo ansikte.

Fiskar med tjej ansikte ?

anledningen till att jag inte har varit så aktiv är att jag är sjuk och vill inte att de ska bli värre så ligger och vilar men ska försöka bättra mig och så. Har bara varit skola idag, vart så irriterad tidigare idag. Vi hade fått uppgifter att göra på microbiologin som man skulle lämna in nästa vecka. Det är 25 frågor och jag hann svara på 12 frågor innan nästa lektion började. Så ska jag spara, men nejnej då ska datorn fucka upp sig så ALLT jag hade gjort försvann. Så nu måste jag göra om det igen.. såå irriterande !
Inte min dag idag alls ..

Haha läste på aftonbladet om att det finns en fisk i typ thailand eller om det var korea som hade fått ansikte som såg ut som en människa. Typ en tjej.. sjukt äckligt. Men faktiskt jätte coolt. Lägger upp en bild senare så ska ni få se, mycket imponerande ! går ju i sån skola som håller på med djur för dem som inte vet de. Så jag finner det rätt intressant.
Håller på med ett projekt i skolan då man ska inreda ett av skolans akvarium två och två. Så älsk och jag har ett eget akvarium som vi ska beställa nya fiskar och snygg inredning till och ta hand om dom fiskarna sålänge den kursen pågår. Vårat kommer bli såå snyggt. Något tips på fin sötvatten fisk man kanske kan ha ?

nu ska jag gå in på lektionen, vi ska fixa lite med akvarium.
with love snuttan

GRATTIS MAMMA !

Grattis på födelsedagen mamma, krya på dig !
Ska snart dra till tåget för att åka till skolan, har letat efter en läxa som en idiot hela morgonen men den är bara borta. Skumt.
älsk och jag ska städa och så idag, damsuga och tvätta. Så ingen rolig dag. Men nödvändig.

Skriver mer ikväll. Ska göra mig iordning för att gå.

with love snuttan

RSS 2.0