Eragon

Nu har jag beställt min personliga almanacka via tryckdig.se, den vart skit bra. Idag har jag inte gjort så mycket allt pga att jag fortfarande känner mig dålig så vill ju vara helt frisk tills på måndag så man kan gå till skolan och jobba ikapp mig. Huvudvärken vägrar försvinna. Imorgon ska vi nog ut och göra någonting, hoppas jag .. blir så jävla rastlös av att sitta still. Nu tänkte jag göra mig iordning för att gå och lägga mig och sova för jag är sjukt trött efter att ha sett en så dålig film som eragon som jag så snällt tittade på för att hålla älsk sällskap men nu ger jag upp och går och lägger mig.
Puss och godnatt !

Nov. 24, 2009

jag lovade felicia att skriva lite, så jag gör det :)
jag är sjuk och har varit det sen förra torsdagen. Kräksjuka eller nått inte vet jag !
Så just nu är jag hemma och vilar i hopp om att bli bättre så jag kan åka till skolan och vara där. Men nu ska vi sluta tänka på det och vara posetiva istället. Det är snart jullov, det är så skönt att tänka 3 veckor kvar, till och med lite mindre. Men jag vet att det är folk som har längre kvar till jullovet eftersom jag får lov den 11 december, ja vet att det är stört men så är det att gå i en skola ute på landet.

-

hellow..
Är sjukt trött och har ont i huvudet och i magen .. perfekt !
Idag blir det en mycket annorlunda middag med något helt nytt, spagetti med bacon och ost sås med fyra sorters ostar .. undrar om det är gott. Är lite smått skeptisk men vafan roligt att testa någonting nytt. Sitter och tittar på one three hill, vilket är roligt. När det är slut ska vi ut och handla lite.

whatever ..

Hejhej.
Tänkte bara skriva ett kort inlägg och berätta att jag lever men har fullt upp förtillfället. Är typ sjuk och har kräkts men whatever .. lite stressigt däremot eftersom jag har massa saker som ska göras i skolan men får plugga ikapp mig så fort jag kan. Duktig som jag är så har jag smittat älsk också haha, har sagt förlåt och han tyckte det inte gjorde något haha?. SÅN TUR. Sen är det ju det här med vaccinet, hur fan ska man göra och vad ska man tro? äh jag vet inte om jag ska ta det eller inte. Ett otroligt svårt val.. sen är man så deprimerad över att man saknar gunilla så det är galet, klumpen i halsen finns där hela tiden och tro mig jag har försökt svälja bort den men det funkar inte. Kanske ska ta och göra lite skolarbete imorgon så man hinner ikapp. Tror jag gör det. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova lite. Ha det bra.
Puss.

Miljöpartiet och sjuk

Hej hej. Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan det är dags att dra sig till säby för en låång lantbruksdjurslektion där sjukdomsfasen ska sammanställas för att sedan redovisas nästa vecka. Har sovit halv bra inatt, frusit som en dåre även med täcke vilket är otroligt ovanligt. När jag vaknade hade jag jätte ont i huvudet och mår inte särkillt bra alls, Felicia kanske har smittat mig med sin hemska förkylning. I eftermiddag har vi samhälle & religion vilket jag tycker är super roligt och intressant, vi arbetar om miljöpartiet och ska ha en debatt med de andra partierna (olika grupper i klassen), riktigt roligt. Nu måste jag tyvär klä på mig och koppla lilla Gunsi och gå till tåget.
See you later // Suff.

Långprommis med Gunsi och Tova

Godkväll !
Nu har vi hämtat Gunilla och mött upp Felicia så nu sitter vi här och kollar på american gladiator, halvroligt program men vi ska snart gå ut på långpromenad med hundarna så det får duga sålänge, när vi kommer in så ska vi titta på idol och äta massa onyttigheter :) men det är ju trots allt fredag. Jag är så lycklig över att lilla Gunilla är här hon är så underbar, hon har ätit och ligger och vilar innan vi ska ut och springa.
Nej nu måste jag börja förbereda mig för att gå ut.
Skriver när vi kommer in, och kanske lägger in en liten film.
Puss


Dvärgväxt hos hund

Om några få timmar så ska jag åka till barkarby och hämta Gunilla. Känns skönt att få träffa henne igen, vi ska träna på vårat freestyle program. Kanske kommer lite filmer under helgen så får ni se hur det går. Jag har glömt och berätta att jag fått en mobil av älsk. Så jävla underbar han är. Skit bra telefon och den är inte så avancerad heller och ROSA !!
Just nu sitter jag på djursjukvårdslektion och väntar på att vi ska gå igenom massa saker som bland annat dvärgväxt hos hundar. Rätt så intressant. Sen ikväll ska vi möta Felicia som ska vara med oss och träna.
Nu måste jag lyssna på våran diskusion.
Puss !

 
Är den inte snygg?


ny bloggdesign

Ny bloggdesign, vad tycks? hade haft min design för länge så det behövdes en förändring.

Det suger ..

att vara sjuk. Kan jag aldrig få vara frisk en längre tid ?? nu har jag konstigt ont i halsen och huvudvärk. Men jag har tyvär inte tid att vara hemma och sjuk så är i skolan ändå och kör på. Idag hade vi faktiskt jävligt roligt, på lantbruksdjurs lektionen (gjorde vi absolut inte det vi skulle) så diskuterade vi ovanliga djur och fenomen, facebook och allt annat än lantbruksdjur. Men Kicki var snäll och bara skakade på huvudet och log vilket vi gillar. Men lite fick jag faktiskt gjort ändå, eftersom vi håller på med grupparbete så vet man vad man ska göra utan att behöva konsentrera sig på att Kicki tex går i genom någonting viktigt. Så hann skriva om massa olika sjukdomar som getter och får får (HAHA!). You get it..
Imorgon vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, djursjukvård och religion, helt okej !
Sen blir det av att åka hem och kanske plugga lite på vårat projekt arbete som faktiskt ska börja bli klart snart. Vi är snart klara. Nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna och så för att sen gå och lägga mig.

Puss !

Nov. 8, 2009

huvudvärk, trött, finnar och för fet.. dagen kan inte bli bättre !
jag börjar bli riktigt stressad, vill verkligen hitta ett jobb nu, jag klarar inte av att vänta och vänta. Nu måste jag komma igång, skicka massa cv'n och ringa runt. Vill verkligen ha min lilla Valp som vi diskuterat om, vi får se vad maria tycker om oss.

Livet var en enda stor fest.

Måste det vara så nedrans kallt ?! man fryser ju halvt ihäl föfan !
Kom nyss hem efter att ha varit ute på skolan och tränat freestyle, Gunsi kan nu rulla på kommando och buga kan hon nästan och sen har vi börjat sätta ihop ett program, hade börjat på ett innan som vi glömde spara så att det finns inte kvar längre. Hade kommit jätte långt så det känns lite surt. Bussen var försenad så vi fick stå ute och vänta en kvart extra och på det så vart jag åksjuk av den resan runt halva ådö-smidö-bro och som gröt på mosen så missade vi vårat tåg så vi fick vänta en halvtimma på det. Så sammalagt så tog resan ungefär 45 minuter längre än väntat. Så nu ligger lilla Gunsi och sover, älsk kokar tortellini medans jag skriver och försöker få bort mitt magknip pga stressen. Funderar på att gå in på stockholms bostadsförmedling och glo runt på lägenheter lite på kul bara. Det tror jag älsk skulle tycka var roligt, han gillar sånt lilla plutten min.
Vi har snart varit tillsammans i två år, tider går så sjukt fort så det är inte klokt. Var det verkligen två år sen vi stod utanför kretslopps klassrummet den 21 november 2007? de är ju verkligen längesen men det känns nästan som igår. Var jag bara 16 år? hahaha de är ju också rätt sjukt vilken barnrumpa man var .. men ändå saknar jag det faktiskt, jag var så glad hela tiden och skrattade åt allt (iförsig skrattar jag nog rätt mycket nu också, men där var jag snäppet värre). Jag hade roligt dygnet runt och jag hatade att gå och lägga mig på kvällen, ville bara prata. Jag älskar att prata, men kan faktiskt vara rätt så blyg och HATAR att ringa till folk jag inte känner usch säger jag bara .. och inte tala om redovisa, USCHFYOCHBLÄÄÄÄ!!!! har aldrig  redovisat ensam, det har jag lyckats smita ifrån. HIHI !
Jag brukar sitta och titta på alla gamla bilder från förr och man hade verkligen kul hela tiden och det var alltid något på G, livet var härligt och allt var som en enda stor fest typ. (och nej då menar jag inte att jag söp dygnet runt för det gjorde jag verkligen inte, tvärtom typ). Nu är man typ tråkig och pluggar det ända man gör men det ser jag faktiskt som posetivt också, det är ju ändå min framtid det handlar om. Och nu älskar jag att sova, hatar att gå upp på morgonen och älskar att krypa ner under täcket på kvällen. Blir nästan trött av att bara tänka på det. Nu hör jag att älsk kommer med middagen som han så duktigt lagat.Så skriver väl antagligen mer imorgon för resten av kvällen har jag fullt upp.
Puss!

nervös, super nervös !

Den 19/11 och den 20/11 så ska jag och Gunsi ha freestyle uppvisning på gymnasiemässan, Felicia ska också köra freestyle med Tova. Det ska bli jätte roligt men det är min första gång så det är lite smånervöst men det går nog bra. Gunilla är så duktig.
Just nu sitter jag på lektion och har religion, vilket jag tycker är ganska intressant. Vi sitter och diskuterar Judendomen :) funderar på att läsa lite vid sidan om om diger döden och sånt. Otroligt intressant. Vi slutar halv fyra men vi stannar på skolan och tar sex bussen hem istället eftersom vi ska träna lite på vårat program och sätta ihop det så att det blir bra. Vi ska bland annat öva på famnen, buga och fot. Det ska sitta innan vi ska till mässan !  JÄTTE VIKTIGT.
Igår fick vi hem informationen från Maria och en välkommen valp film som vi också har börjat titta på och se till att vi kan allt så det inte är något man missat. Vi har ändå en heldel kunskaper sen innan eftersom  vi får det i vår utbildning men det är alltid bra att få allt upprepat några gånger till. Dessutom är det otroligt intressant det också.
Imorgon ska vi lämna tillbaka Gunilla till Diana vilket känns lite sorgligt, men får ju som sagt låna henne igen och då är det hårdträning som gäller för då är det inte långt kvar tills vi ska köra.
Nu måste jag vara med och lyssna lite på lektionen :) så jag lär mig något.
Puss Sophie.

RSS 2.0