Dålig uppdatering !

vilken otroligt varm dag alltså. Vet inte vad man ska ha på sig i den här värmen eftersom jag knappt äger några sommarkläder. Vaknade typ skit tidigt idag (för att vara jag på ett sommarlov) pga att vi skulle åka till haninge och vara där vid 13.00 för att fira Fredriks moster och kusin. Vi kom hem för ett tag sen och har precis ätit middag. Lite senare ikväll ska vi väll ner till stranden och kanske bada. Får se, skulle vilja lägga mig och sova ett tag.

Igår så var jag och fredrik med mikaela. Vi åkte till huddinge och handlade lite då vi hade beslutat oss för att försöka få ihop lite folk för att grilla och bada. Det var svårare än vi trodde eftersom vi var lite sent ute. Så det blev Jag, Älsk, Mikaela, Sundinen och Malin. Vi grillade korv med bröd och lite mashmallows. Det var mitt första dopp iår och det var såå jävla skönt alltså. På tisdag ska vi bada och grilla igen troligen fast då är camilla med också, så ska vi sova med henne i stuvsta. Det ser jag faktiskt fram emot jätte mycket. Nu ska jag titta på the big bounce.

Bilder från igår kommer naturligt vis, lägger upp dem lite senare ikväll.

with love snuttans

RIP Michael Jackson


Rest in Peace, Michael Jackson 2009.06.25

Michael Jackson död i hjärtstille stånd idag vid lunchtid. När ambulansen kom till hans hem så utfördes redan hjärt och lungräddning av en i familjen. Han hade genetisk lungsjukdom och enligt flera rapporter hade han också fått hudcancer.

Kom nyss hem till mamma och såg det på aftonbladet. Fick typ en chock. Lite synd faktiskt.



Goodnight sweetheart

Natti natti people, nu ska jag sova. Vill inte vända för mycket på dygnet. Imorgon är det storstädning som står högst upp på att göra listan. Fredag blir det grill och bad med älsk och mikaela.

Dröm sött / Snuttans

Mr Big - To be with you


reminds me of old times <3

24 Juni 2009

idag har varit en rätt intressant dag, gjort mycket som man inte brukar göra. Först vaknade jag och duschade håret och gjorde mig iordning. Jag, mamma och Fredrik gick ut och tog en promenad runt visättra och kollade nere på Ip om dem hade satt ut poolen i år, men icke !
Sen gick vi genväg genom skogen och upp till pappa och överraskade honom. Johanna var där vilket var mycket trevligt eftersom det var jätte längesen man träffade henne. Vi satt och pratade ett tag innan vi var tvugna att gå igen för att vi skulle på visning på en lägenhet. Så vid 17.00 så gick vi hem igen och mamma böt om så åkte vi till huddinge centrum. Visningen började 19 så vi gick runt i centrum ett tag. Lägenheten var jätte fin med värsta utsikten över huddinge. Hoppas vi får den lägenheten. Imorgon vet jag faktiskt inte vad man ska göra riktigt. Får väl se vad som dyker upp. Kanske går och badar eller nått. Nu ska jag ta och dricka lite vatten för jag är jätte törstig.

With love Snuttans


Ny färgat hår

ny


Nu har man färgat håret, vart ganska bra. Lite för mörkt kanske .. ääh !
Har varit ute och handlat och mamma fick för sig att ta ut Lukas (min katt) i sele samtidigt, de gick ju sådär. Han var typ livrädd. Men vi satte oss på ett berg i solen och han fick ligga och mysa i det långa gräset. Ikväll kanske man tar en liten promenad runt visättra och kollar lite. Hmm ..

Nu ska jag äta fiskbullar med ris.

With love snuttans !

Dj cammy - Dancing in the dark



Gud va man har lyssnat på den här låten, påminner verkligen om gamla tider med er kära vänner. Ni förstår inte hur mycket jag saknar er och den tiden. Jag lovar att alltid stå här vid er sida, genom vått och torrt. Ja jag menar er Mikaela och Hillevi. Ni har verkligen betytt så otroligt mycket för mig och det gör ni fortfarande även fast vi glidit isär.

färga håret

igår ( klockan är efter tolv ) så åkte jag och Fredrik till huddinge och hem till min mamma. Vi mötte upp henne och handlade lite. Handlade ett rosa vitt linne, ett halsband, té och hårfärg. Så ska färga håret när jag har vaknat. Slänger kanske upp en bild sen på hur det blev. Ska nog gå och lägga mig snart. Skriver mer imorgon.

with love snuttans


Gang starr


Fiskfisk !

Mört


nu kom vi precis in från vårat försök till att bada, de längsta jag kom var att bada ena foten. De var lite för kyligt i vattnet om jag säger så. Det var jätte många som fiskade när vi kom dit. Så vi beslutade oss för att sätta oss och fiska vi med. När vi hade suttit där ett bra tag så fick jag fisk, en skit stor mört som gos trodde var en abborre först haaha.
Så nu sitter man och fryser lite här framför datorn, rätt mysigt. Nu börjar det kännas att man har sommarlov.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med älsk. Skriver mer imorgon. Kanske slänger upp någon bra låt.

Sixpence none richer - Kiss me


Janet Jackson - Together Again


21 Juni 2007

Min midsommar var väl helt okej. Jag var i kungsängen med Fredrik och vi var med hans föräldrar på någon gård i kungsängen. Tittade när ungarna dansade runt midsommarstången och sen satte vi oss i solen och fikade. Jätte mysigt faktiskt. Vi kom hem och åt midsommar mat. Jag åt mest gravad lax och lite färskpotatis. På kvällen gick vi ner till ryssgraven och fiskade lite. Fick upp en mört som jag sen glatt slängde i igen. Stod och pratade ett tag sen vart det kyligt och då gick vi upp igen.

Igår så gjorde vi inte så mycket pga att jag har legat med migrän hela natten och hela dagen igår. Var och handlade lite middag sen var vi hemma och tog det lugnt. Fastnade med något pinball spel på mobilen som man aldrig klarar.

Idag så har vi gjort lite allt möjligt, jag vaknade och gjorde mig iordning. Sen åkte vi till brunna och tittade på tält, fanns ingenting som någon förutom jag tyckte var intressant. Handlade lite till min dator och fiskelina typ. Åkte och kollade på något frilufsområde och sen åkte vi till lill sjön och åt en glass INTE BRA. Kollade runt där lite sen åkte vi och kollade på ett radhus Fredriks mamma vill köpa. Men vi ville inte gå ut ut bilen för det spöregnade. När vi kom hem så började det regna ännu mer, blixtrade och åskade. Min huvudvärk har kommit tillbaka och jag har ont i ryggen. Ska lägga mig ner och försöka sträcka ut ryggen. Ska hämta mina pengar hos min mamma imorgon sen åker vi igen tror jag eftersom jag är lite sur på henne pga att hon vill sälja min katt. Men om hon verkligen inte vill ha honom där så blir hon av med mig med. Så är det så det är bara välja.

Nu ska jag dricka lite vatten och känna om det kanske är lite varmare ute nu om man kanske ska gå och bada ? får se ..

faaaaan !

jag vet inte vad de är asså .. jag mår inge bra. Känner mig jätte deprimerad och har ständig huvudvärk i bakhuvudet. Det är dåligt väder och de går inte att vara ute då. Jag vill kunna sola och bada. Måste få komma ut och röra mig mer, orkar inte sitta still. Folk irriterar mig och jag känner mig instängd. GAAAAH !!!


baby

MIN !

- jag älskar dig gullet ! <3

Lycka till nu !

Skolavslutning

Bild från avslutningen i fredags

Skit väder !

åkte till kungenskurva med gos vid typ ett för att köpa datorväska till min laptop. Hittade inte det jag skulle direkt så sprang runt där i regnet i fyra timmar innan man hittade något. Skitful väska, men fan det får funka. Kom nyss hem och ska snart laga middag. Det har verkligen spöregnat hela dagen, ska nog lägga mig i ett bubbelbad efter middagen och värma mig.

with love snuttan


Frankie J - Daddy's little girl



Springa trappor är kul !

nu har jag och gos varit ute och gått en rast promenad runt princip hela visättra, det var längesen man var på vissa ställen. Som tex en grillplats jag tillbringat mycket tid på när man var lite yngre. När vi kom hem till porten så skojade jag med älsk och sprang 5 trappor upp istället för 3 och sen ner igen och in. Han såg något förvirrad ut när jag sprang förbi våran våning. När vi kom hem ställde vi oss i en varm dusch. Att man inte kan få ha värme nu när det väl är sommarlov. Vill kunna börja sola och bada nu. Samla ihop gamla vänner och grilla som förr hade varit mysigt.

Funderade på att kolla på film innan man går och lägger sig, har några på datorn men får se vilken det blir. Har sätt dem flesta ett antal gånger. Hade varit roligt med någonting nytt.

with love snuttan

Bara så ni vet

Folk som bara kommenterar för att klaga över stavfel behöver absolut inte läsa min blogg. Jag vet många som bloggar som inte kan stava över huvudtaget, det finns ingen regel om att man inte får blogga om man inte kan stava så innan den regeln finns så kan dem som klagar om stavfel bara vara tysta och sluta klaga. Och dessutom komma och klaga över saker som dem inte har med att göra som hur jag ser ut, jag vet hur jag ser ut och det är inte erat problem. Om det är ett så stort problem för er är det bara dra. Jag skriver inte min blogg för att bli känd som många gör. Jag har valt att starta min blogg för att skriva av mig allt jag har i tankarna, inget annat. Om folk inte gillar det jag skriver så är det okej, ni är inte tvingade att läsa. Men kom inte och klaga och vara allmänt dryga. Låt bara bli att läsa då!

De som inte har sagt något eller så ska absolut inte ta åt sig.



Natti natti !

jag vet att klockan bara är 20.35 typ men ska lägga mig i sängen och kolla på en film med min lilla Fredrik eller som jag kallar honom Flushi. Min mor ringde nyss och jag fick reda på att jag kan köpa min beloved bärbara dator imorgon.

Skriver mer imorgon. God natt kära bloggläsare !

with love snuttan


11 juni 2009

Sommarlov imorgon, det ska faktiskt bli sjukt skönt. Slippa äckelkärringen och vila ut från allt pluggande. Vill verkligen säga grattis till alla treor som går ut och jag kommer faktiskt sakna många av dem. De kommer bli tomt som satan. Där blir man kvar med 92'or och 93'or liksom kul! Det finns nog många som är trevliga. Men om man ser hur mogna några av dem som ska börja trean är så har man inte så stor förhoppning om 93'orna som kommer efter sommaren.
Vi var på aqvaria på studiebesök igår, vi fick gå runt och kolla på allt i typ en halvtimma sen fick vi gå bakom alla akvarium och se hur det går till med hanteringen av fiskarna och se hur akvarierna ser ut åvanifrån som exempelvis hos hajarna. Hade velat vara där längre, men några elever var mer intresserade av mc donalds maten som vi skulle få efter vi varit där än själva studiebesöket vilket jag tyckte var rätt tråkigt.

Nu sitter jag här och har mailat rektorn om en viss lärare som ska få sig en varning om sitt beteende, iallafall vad jag tycker. Sen får man se vad skolan orkar göra åt saken ..

with love snuttan

s*bba

Jag HATAR dig, JAG HATAR DIG SÅ IN I HELVETE MYCKET !
Du behandlar mig fan inte sådär, du ska få se .. du kommer åka UT från skolan och sitta där utan jobb. Det enda jag kommer göra är att garva. Nu får du fan skylla dig själv kärring. Jag tänker inte sitta och vara trevlig mot dig när du sitter och är lika jävla otrevlig som du ALLTID har varit mot mig, har jag gjort dig något eller? NEJ det har jag inte. Man behadlar folk som man själv vill bli behandlad så då ska du fan inte sitta och säga sådär. Nu tänker inte jag sitta och se på och låtsas som det regnar. Jag kommer vara precis lika jävla otrevlig som du är mot mig, JAG BEHANDLAR FOLK SOM FOLK BEHANDLAR MIG + att nu är du inte värd något annat. Plus att nu kommer du nog få en varning sen om du fortsätter ... ja du kan nog fråga rektorn om vad som kan hända om man behandlar folk sådär.

4h gård ?

god morgon !
sitter och äter frukost nu, en toast vart det. Det var längesen man åt det sist så de var rätt så gott. Om ett tag ska jag göra mig iordning och åka för att åka och handla med älsk. Senare idag så blire plugga som gäller. Ska ha planerat en hel 4h gård tills på måndag, inte okej ! så det blir det man får göra idag.

with love snuttan


Bara för dig hunnie !!

jag älskar dig gullet

Du förstår inte hur otroligt mycket du betyder för mig honey. Du är verkligen den som håller mig på fötter gående i rätt riktning. Utan dig blir jag bara som ett famlande skal som virrar runt i ringar och som inte vet varken ut eller in. Tack för att du finns där för mig varje dag. Jag beundrar verkligen dig för att du har sån ork att stå ut med allt. Jag vet att jag ibland kan vara förjävligt jobbig och grinig men du måste förlåta mig och förstå hur sur jag än är så älskar jag dig mer än allt, de gör jag verkligen.  Jag är så rädd för att förlora dig älskling. Har aldrig haft någon så dyrbar som dig. Du är det finaste som finns min lilla mumrik haha ;D Kan du förstå att de  är jag som får vara din ?? Det kan iallafall inte jag, jag är så lycklig. Att få tillbringa mina dagar med dig och få somna vid din sida varje natt, de finns inge bättre sätt att tillbringa min tid. Du är mitt liv älskling, förstår du inte det? Det är du som är den rätte. Baby, jag lämnar dig aldrig någonsin. Lovar att stå vid din sida och stötta dig genom hela ditt liv. JAG ÄLSKAR DIG FREDRIK !! <33 // kyss bara din Sophie.


de här mina vänner är vad jag kallar äkta kärlek !

Leann Rimes - Amazin grace


God natt alla kära bloggläsare. Sitter just nu och lyssnar på den här låten. Vilken otrolig röst hon har alltså .. tänk om man kunde sjunga sådär bra. Vilken dröm. De är min dröm tror jag. Iallafall godnatt !

vilken saknad asså !

Måste verkligen erkänna att jag saknar lilla Whisky som satan asså ! Han liksom muntrade upp mig med sin glädje och närhet. Saknar alla på barky också jätte mycket, helt underbara människor och en så bra plats att vara på. Bättre hunddagis får man faktiskt leta efter. Fortsätt så !

Arman Van Helden - Mymymy



Idag fick jag min efterlänktade canada tröja, den passade men jag tyckte den var lite för liten ändå. Jag ville ha en som var lite större. Men om jag inte kan få skicka tillbaka den så får det väl funka ändå. Vill kunna ha leggins till tröjan och det kan jag inte nu för den är för kort. Lite besviken men vafan jag orkar inte deppa ner för en sån sak. Fick iallafall mina hörlurar igår som älskling hade köpt till mig i födelsedags present. Ett par skullcandy dj hörlurar. Så jävla bra ljud asså. Igår satt jag och kollade efter bra musik på youtube så hittade jag den här. Fan va längesen man hörde den sist, jag älskade den här låten förut och den får mig fortfarande på lika strålande humör. Vill man se en pigg och glad Sophie då är det bara sätta på den här låten. Jag tycker iallafall den är jätte bra bortsätt från videon då. Något bra tips på mer musik som piggar upp så får ni gärna säga till. Satt och tänkte på det igår påväg hem från skolan, fan va livet hade sätt annorlunda ut utan musiken. Jag klarar mig inte utan musik. När jag var deprimerad när jag var yngre då lyssnade jag på musik och det gör jag fortfarande, de ger ett ljus i mörkret typ. Iallafall, idag efter skolan så åkte jag och älsk till viksjö och tittade runt lite och promenerade runt där ett tag tills vi gick till älsks mammas jobb och mötte henne för att vi skulle åka och handla mat. Så nu snart ska vi äta tacos. Chingeling !
with love snuttan

Stressig morgon

godmorgon, idag bestämde jag mig för att ge min pojkvän ansvaret för alarmklockan på morgonen så han snoosar tills vi ska upp. Men det var tydligen en mycket dålig idé. Vi skulle upp klockan 06.00 men istället vaknar jag typ 06.44 av att han fortfarande ligger och sover och inte sågt någonting om någon klocka. Sen ligger min skola såklart ute på landet så bussarna går typ aldrig och eftersom vi missade första bussen som går vid åtta så får vi vänta och ta den som går vid tio. Jätte jobbigt måste jag säga.

Iallafall, igår var jag på studentskiva hos älsks kusin. De var rätt trevligt. Bara så varmt innomhus så man visste typ inte vart man skulle ta vägen för att det var så varmt. Vi åt lite rostbiff med potatisallar så fanns det bullar och sånt där också. Typ halva älsks släkt var det, och vi hade jätte roligt. Skolan igår var helt okej, hade två lektioner sen slutade vi. Varav en jag inte kunde vara med på (idrott) eftersom jag precis varit sjuk och sen hade vi svenska där vi kollade på film så det var skönt. På kvällen när vi kom hem så har vi bara suttit och pluggat som satan.
Och ska plugga lite till nu innan jag ska åka. Chingeling !

with love snuttan

hundhundhund

Nova Scotia Duck Tolling Retriver (tollare)Whisky

Nu har vi bestämt oss, älskling och jag. Vi kunde inte bestämma vilken av hundraserna vi skulle ha. Så vi ska skaffa båda två. Som vi ska träna och tävla med i lite olika grenar, bla freestyle, sök och spår. Även lite agillity. Det är en Nova Scotia Duck Tolling Retriever valp (till vänster) och en American Staffordshire Bullterrier sk Amstaff (till höger). Bilden på amstaffen är på en hund som heter Whisky som är helt underbart söt kille och jätte trevlig att ha med att göra. Vi ska ha strikt lydnad eftersom det är det som krävs. Det blir nog inte riktigt än utan när vi gått ut gymnasiet och skaffat jobb så vi har råd. Båda ska vara hanar, om ni har några namnförslag så får ni gärna kommentera och ge förslag.
with love snuttan

Biomys i skitvädret, eller vad säger ni?

Eftersom det är så dåligt väder nu så skulle jag vilja gå på bio, men såklart så är man fattig. Men drömma kan man ju alltid. Satt och kollade runt på vad det finns för filmer och se, den här filmen har inte haft premiär än men verkar sjuuukt bra.


DRAG ME TO HELL

Regissören Sam Raimi (Spider-Man och Evil Dead trilogin) gör efterlängtad come-back inom skräckfilmsgenren.

Christine Brown är en ambitiös bankman. Allt i hennes liv går i rätt riktning just nu. Hon har en kille som älskar henne och hon om allt går som det ska kommer hon att utnämnas till biträdande avdelningschef. Bara hon vågar visa att hon är tillräckligt tuff, så är jobbet hennes.

Då den mystiska gamla damen, fru Ganush, uppsöker banken för att be om anstånd med ett förfallet lån, blir det Christines uppgift att fatta det svåra beslutet om anstånd eller ej. Christine vet vad hennes chef förväntar sig av henne, men nekar hon fru Ganush anstånd kommer damen att vräkas från sitt hem. Christine väljer sin karriär före sitt samvete. I sin förtvivlan och vrede förbannar den gamla damen henne att brinna i helvetet i all evighet.

Mycket snart tvingas Christine inse att fru Ganush förbannelse inte bara var tomt prat av en stollig tant, utan onda krafter verkar för att driva henne till bristningsgränsen och en evig förbannelse.


Releasedates
Sverige, Bio 12-06-2009 In 9 days

with love snuttan


God morgon

har vaknat på helt fel sida, alla irriterar mig. Det finns ingenting att äta till frukost hemma förutom tårta och det vill jag verkligen inte äta. Så jag får nog hålla mig tills lunchen innan jag kan äta. Är ashungrig redan liksom. Plus att man ska till den där jävla skitskolan och möjligen stöta på ****kärringen. A.k.a Fåret.
När vi slutat så ska jag åka till jakan och hämta ut mitt studiebidrag. Som förövrígt ska sparas.

Nu måste jag börja göra mig iordning innan jag bege mig.

with love snuttan


RSS 2.0