Spex

Imorgon blire tyvärr ingen skola eftersom jag ska hämta lilla Gunsi på barky :) och på fredag är det spex, vad ska man ha på sig? jag har ärligt talat ingen aning.
Jag måste verkligen lära mig hålla i pengar bättre !! har gjort av med 1250 kr sen igår ..
JA men nu kan jag ju passa på att berätta lite om jouren i helgen och hur det gick. Tror jag även har lite bilder som jag slänger in senare.

De har ju varit riktigt kallt i helgen kan man ju lugnt konstatera men vi hade jätte roligt, Fredrik var med och sov med mig men fick inte vara med bland djuren. På kvällarna umgicks vi med Felicia som också hade jouren och vi sjöng singstar och hade skit kul. Maten var halvgod men det fick funka. Djuren mådde bra och var ute på grön bete  dygnet runt så det var absolut inte mycket att göra. Det vi gjorde var typ kolla till alla djuren, ge fåren hö, ge ankorna mat och nytt vatten och tömma deras baljor, mata smådjuren och reptilerna även spraya hos reptilerna och ge katterna mat. De var typ de vi gjorde och lite extra grejer som vi fick göra när vi var klara med allt annat. Men fått allergi och vaknade med kanske 65 utslag över hela min arm måndags morgonen efter jouren så har väl antingen fått allergi mot halmet eller något jag åt? eftersom vi lagade äppelpaj :)
Nu ska jag äta middag.

Puss Sophie!


Trötter

hejhej
Jag är så otroligt trött, en helt galen dag med otroligt mycket att göra. Har inte ens hunnit med hälften. Dagen började med att jag inte alls var sådär jätte pepp på att kliva upp ur sängen eftersom jag jobbat hela helgen på jouren (tänkte skriva om det senare). Kom iallafall upp och klädde på mig det första gosiga kläderna jag hittade. Sen bar det av till skolan och det var otroligt kallt ute och hade ingen chans att vända om och hämta jacka så fick klara mig, tänkte att det ändå skulle bli varmare under dagen, men icke !
Det har varit lika kyligt hela dagen. Första lektionen hade vi projekt arbete och vi jobbade med det. Vi var även och hämtade en stor grön matta  som Felicia ska ha till sitt projekt arbete, och när jag säger stor så menar jag verkligen STOR ! vi var 3 personer som bar den en bra bit. I eftermiddags så hade vi hundträning med en liten bichon frisé och en blandras hund (rätt stor), de gick väl sådär .. det är svårt när det är envisa hundar och inte ens egen hund. Men det funkade. Har fått jagat hundar som stuckit och ja allt va de är. Sen idag så åkte vi till huddinge för att sova hos mamma i natt. Har ätit middag hos pappa sen åkte vi till centrum och hämtade ut mina piercings som jag köpt.
Nu ska jag titta på idol.
Puss Sophie

Kvar på the internat haha ..

Nu är skolveckan äntligen slut, iförsig så har jag jouren i helgen men då är ju lilla älsk med på ett hörn och slipper sitta inne på en tråkig lektion. Just nu så sitter vi och väntar på att våran mat ska komma. Sen ska vi typ laga middag och äta den såklart haha. Vid halv åtta ska vi gå till Felicia som väntar på oss på haga (ett av elevhemmen) där vi ska titta på idol och sjunga singstar. Något måste man ju roa sig med här ute på landet. Om någon försöker ringa mig så är min mottagning på mobilen inte den bästa (landet, youknow..) men skicka sms funkar alltid. Går bara lite segt. Ikväll lär vi inte hinna så mycket mer när vi kommer tillbaka än att sova. Har haft fullt upp idag, med djuren och så har vi disikerat råtta på djursjukvården. Otroligt intressant faktiskt och kan faktiskt vart alla olika organ sitter och hur dom ser ut. Och det kunde jag absolut inte innan !
Imorgon lär vi ha mer tid över när vi är klara med jouren eftersom vi är 3 som har jour nu i helgen. SKÖNT !
Så vi får se vad det blir av att göra då. Läxor kanske, för det har vi mängder av !
Nu ska jag ut och plocka ett äpple eller två. SEE YOU !!
Puss

Läxor och åter läxor.

Första dagen på jouren idag, de var rätt så drygt. Har inte sovit något sen igår morse klockan halv nio. Fredrik snarkade så högt så rutorna typ skakade. Sen var jag så sjukt stressad och de är jag typ fortfarande. Jouren är från 07.30 - 11.25, men vi var klara med det som förmiddags jouren ska göra vid halv tio kanske. Men då får vi göra det som eftermiddags jouren ska göra vilket jag tyckte var skit onödigt, de är väl deras uppgift och inte våran.. idiotiskt ! Och de börjar bli kallt ute nu vilket jag bara älskar !!
Just nu så sitter vi och kollar på kändisdjungeln och har tagit oss ett glas oboy. Ska faktiskt börja göra läxor nu vilket vi har gått om.
Puss !

En mycket deprimerad Sophie !

Var tvungen att ta ut min tungpiercing idag för att den hade förstört mitt tandkött, så nu är jag deprimerad !!
de var ändå 500 kr jag lade ut på den. Nu har jag ingenting att leka med ..
Har beställt en ny piercing till läppen iallafall så lite glad är jag, hade varit ännu gladare om det inte var jag som betalade för den, haha !
Sitter och glor på hundar just nu och tittar på tv.
Imorgon ska jag upp skit tidigt så jag måste lägga mig skit tidigt också, vilket är skit dåligt. Haha !
Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan.
Puss !

Tandis !

God morgon !
Om några timmar ska jag bege mig till tandläkaren, vet faktiskt inte vad dom ska göra .. kanske laga ett hål? jag gillar inte alls att gå till tandläkaren, men ett måste är ett måste. Vill faktiskt ha fina och hela tänder !
Imorgon börjar jag halv åtta och är i skolan klockan 07.00 vilket suger. Samma sak på torsdag.
Nu ska jag gå och kolla om det finns något att ta till lunch.
Uppdaterar kanske senare idag.
Puss

skitdag !



Idag kommer det massa folk hit och ska fira Fredriks pappa, eftersom jag är så fet så har jag absolut ingenting att ha på mig. Så jävla trött på det !! Det är stökigt och dammigt överallt så jag får allergi och blir förkyld, jätte jobbig miljö att vara i. PANIIIIK ! På tisdag ska jag till tandläkaren så då blir det ingen skola för min del, ska träffa pappa då också. Måste köpa ny piercing eftersom min är aldelles för lång. Fredrik är grinig och sitter bara och glor in i väggen (?) vilken perfekt dag det här kommer bli. Suck ..


Jösses !



Så här såg det ut efter jag var hos läkaren och tog prover .. ont gjorde det !
Dom tog även ett prov i varje arm. Dom lyckades inte hitta någon blodådra som var bra, men efter 5 stick så gick det. Och katt allergi hade jag, dagen efter jag var där så hade jag praktik på ett katthem .. känder ju bra.


Jour

Alltså jag är så jävla mätt och har typ varit det sen jag vaknade? blää !!
Fick i mig en schnitzel med avokado sallad till middag vilket var rätt så gott. Vi har typ suttit och gjort läxor hela dagen, och ändå har vi jätte mycket läxor kvar. Nästa vecka har man jouren i skolan vilket inte är att se fram emot. Jag är inte särkillt intresserad av lantbruksdjur .. inte ett dugg faktiskt. Men måste gå ifrån varje dag för att göra prov, så sug på den jourhelvete !! och bryr mig inte om det betyget särkillt mycket eftersom jag ändå inte tänkt jobba med sånna djur. Sen är det helgen också men den är rätt så lugn eftersom då kan man göra det i sin egen takt och sist slutade det med att vi vart klara sjukt fort och kunde ta en rast på 2 timmar :) skönt !
Datorn följer med så jag kan uppdatera med lite bilder och så får ni se hur det går.
Nu ska jag kolla runt lite på gardiner och sånt.
Puss !


Praktik


Tänkte eftersom jag inte la upp några bilder från min praktikplats innan sommaren, som var på Barky hunddagis. Jag hade otroligt roligt och saknar det sjuukt mycket !!
Men här är iallafall lite bilder. Många bilder var skakiga eftersom min kamera är det sämta som någonsin funnits så valde dom som var bäst. Enjoy ..


Dux, sötnosen


  Smulan, visst har hon helt underbara ögon?


Whisky, lilla pluttisen. Han har en förmåga att göra mig lycklig!


Gemma, vacker .. otroligt vacker !

Puss !


Hundkurser !

jag orkar typ snart inte vänta längre, vill verkligen komma igång med mina kurser jag vill gå men det funkar ju inte utan hund .. jag vill verkligen köpa min hund nu !!
Några av kurserna jag planerar att gå är hundpsykologi, freestyle kurs, hunddagis utbildning, service hund utbildning ... de var något mer men mitt minne sviker mig som vanligt .. säger väl om jag kommer på det senare. På tisdag var det meningen att jag skulle ha hundträning men då ska man tydligen till tandläkaren? känns ju kul att behöva byta ut något man verkligen brinner för mot tandläkarbesök .. (IRONI)
Har precis suttit och läst Dianas blogg, och ni måste bara läsa annars missar ni något !
Nu måste jag typ gå ut och ta luft för det är sjukt varmt här inne och folk går runt och fryser ?! galenskap !
Puss !

Jag älskar paket !

jag har absolut ingen blogg lust för tillfället eftersom jag haft konstant huvudvärk hela veckan. Så har varit som en zombie i skolan och försökt gjort det jag ska så gått jag kunde. På kvällarna har jag bara tagit det lugnt och haft det mysigt med Fredrik. Igår kväll låg vi och kollade på män som hatar kvinnor som faktiskt var lika bra som jag hade hört att den var. Idag har vi inte haft några lektioner alls så vi åkte till skolan och vände, vi bestämde oss för att åka hem till mig och kolla var det var för paket jag hade fått hem. Det var ett paket från vevay som jag tydligen prenumerar på (?) men det var massa bra saker som man behöver så jag fortsätter prenumera på det. Nu ska jag titta lite på AFV innan jag och Fredrik ska äta middag.
Puss!

Eva Rydberg, Pernilla & Hans Wahlgren - Piller & Pulver



Så jävla rolig och otroligt bra spelat av Pernilla Wahlgren, Hans Wahlgren och Eva Rydberg. Synd att man inte har hela filmen. Den är faktiskt rätt så bra.


10 timmar storstädning !

nu har jag och älsk städat hela hans rum, tvättat 4 omgångar med tvätt och flyttat på sängen, det tog oss 10 timmar och nu är jag helt slut. Vill bara ställa mig i en sval dusch ! Sen är vårat ända lakan i tvätten och vi måste vänta två timmar på att det är klart och torktumlat, och jag vill liksom sova nu !
Är hungrig och skitsugen på tacos .. åt någonting som såg ut som bränd fläskfilé men det var tydligen fläskkotlett (?) iallafall .. nu ligger jag är och tar det lugnt och ska gå och ställa mig i duschen om nån minut.
Ikväll blir det lyssna på musik och mysa lite med älsk. Vad ska ni göra?
Puss

Storstädning forshow !

Godmorgon !
Idag är det storstädning på schemat, för stökigt för min smak. Jag vet att klockan är skit lite men vafan vaknade nio och kunde inte somna om. Men är fortfarande sjukt trött. Vi fick iallafall mailet från singing bee celeb igår kväll så nu vet vi vart vi ska också. Nu tror jag att jag ska gå och äta frukost, är vråålhungrig.
Puss

Jonathan Rittmo - Hallowen Martin Joviken - Martin Idol 2009 Lurar Juryn Göteborg



Hahaha ! så jävla bra spelat, till och med jag trodde på det. Fullt asgarv framför tv'n när vi fick se hur det stod till och deras reaktioner var klockrena !


Du är mitt allt !

Kärlek på hög nivå !

Med hela mitt liv, min kropp och min själ så lovar jag att jag alltid kommer stå vid din sida och älska dig mer än allt annat på jorden. Att leva utan dig är som att leva utan syre, det går inte ! <33


Student 2010

Nu är student mössa och lite olika student kläder beställda från ABC Gruppen, allt gick på ca 2200 kr, haha ! Min student mössa kan inte bli snyggare, det blir nog rätt svårt att förklara hur den ser ut eftersom jag gjorde mycket ändringar på mössan. Men snyggare mössa kan man inte ha. Ville skriva något kul på mössan och champange glaset mer än klass och namn, men jag kom fan inte på något kul.
På söndag ska jag och älsk på dagens man, men vi skulle få ett mail nu under veckan med mer information men det har vi inte fått och vi får inte tag på dom så vet inte hur det blir om vi inte får det. Men vi får väl åka dit och chansa. I övrigt i helgen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, vi tar väl det lugnt och myser. Vi hade en lektion idag som vi inte behövde vara kvar i klassrummet på så vi satte oss i bibloteket och jobbade där, vi hade djursjukvård där vi skulle kolla och jämföra olika försäkringar. Rätt intressant och bra för oss som ska skaffa hund. Sen slutade vi 11.30 idag. Djursjukvården och hundträningen är nog dom roligaste ämnena just nu och dom varar tills vi går ut trean, yaay ! Lunchen idag var ju bara sådär halvgod så jag är vrålhungrig nu så tänkte gå och titta om det finns något ätligt att äta.
Puss

Rhodos

förresten .. jag och älsk vill åka på någon utlandsresa tillsammans och vi kollade runt lite förut och något jag verkligen fastnat för är Rhodos !
Så jävla fint !


STORT PLUS TILL TREO !

På djursjukvården idag så fick vi böcker också eftersom det är nystartat kurs. Jätte bra böcker och otroligt intressanta och lärorika. Vi fick böckerna: Hundens sjukdomar, kattens sjukdomar och om någon vecka får vi också medicinsk ordbok som man dessutom får när vi tar studenten. Ska fråga om man har möjlighet att köpa dom, för dom böckerna lär man behöva i framtiden. I övrigt så var sammhällskunskapen och religionen halvkul, är inte så mycket för religion precis. Men det kan väl funka. Vi har varit i skolan i 3 dagar och har redan 2 läxor .. det tycker jag fan är sjukt. Vi har precis ätit tacos som jag inte ätit på hela sommaren typ, asgott !
Precis vad jag ville ha. En annan grej va ju den att jag fick migrän under religionen så när vi slutade åkte älsk och jag till apoteket och köpte treo så tog jag det för kanske en halvtimma sen och nu är migränen helt borta ! HELT OTROLIGT ! har aldrig kunnat ta bort min migrän med någon värktablett innan.
Nu ska jag nog ta och kolla på lite olika hundgrejer och sånt som skall köpas in.
PUSS !


Ursäkta det röriga inlägget med hopp mellan allting men min hjärnkapacitet har inte kommit tillbaka efter min migrän


samhälle

ska snart in på religion (?) tror jag iallafall det var, antingen det eller samhällskunskap.. fårse !
Dagen startades otroligt dåligt, först har hela min piercing tvätt läckt ut i min datorväska så det inte finns någonting kvar. Då tänkte jag ta alsolsprit istället, men nejnej då är den borta !!
Sen kollar jag på schemat och SÅKLART har vi lantbruksdjur .. suck.
Men sen vart der roligare med djursjukvård, vi fick 3 olika böcker. Men det gjorde ingenting eftersom det är rätt så intressanta böcker.
Nu måste jag in på lektion.
Puss

JAG ÄR TRÖTT !

lite sömn skulle sitta fint :)

skolan suger

nu har första dagen i skolan passerat och otroligt skönt att kunna ta det lugnt. Det var inte så rolig dag, vi hade typ bara företags lektioner. Så nu har vi kommit till hem till fredriks föräldrar och ska vara här någon vecka eller så. Nu ska jag gå på toaletten och tvätta min piercing.
PUSS

Singing bee celeb

Vaknade inatt och hade drömt den värsta mardröm någonsin typ, gos vaknade och låg vi låg och pratade ett tag innan jag somnade i hans famn. Sen vaknade vi typ halv 9 och låg och myste ett tag innan vi gick upp och åt frukost. Jätte mysigt att tillbringa en morgon åt att bara ligga och mysa, inte behöva skynda sig upp och iväg till någon praktik. Njuter verkligen av helgerna. Sen är jag då en sån person som älskar att sova och är jätte grinig om jag inte får sova mina typ 12 timmar .. haha ! sån är jag.
Vi har tagit det rätt så lugnt idag, vi åt frukost och sen satt och pratade i några timmar innan vi började göra oss i ordning för att åka och träna. Det gick rätt trögt i början eftersom man varit sjuk och inte kunnat träna så intensivt. Men efter ett tag kom jag igång och tränade ben och mage. Avdelningen med alla arm, rygg och bröst maskiner är höll dom på att göra i ordning och ville inte vara ivägen när dom håller på där. Massa polacker.
När vi hade tränat i 2 timmar så gick vi och handlade middag, det vart grillad kyckling med keso. När jag skulle hämta kyckling i ugnen när så skulle jag lyfta en påse med en kyckling i och jag såg inte att någon hade lagt påsen upp och ner så kycklingen ramlade ut i ugnen så jag tog fort en annan påse, kollade mig omkring om någon kanske hade sätt mig men det var bara jag och älsk där. Så vi skyndade därifrån och fortsatte handla. När vi kommer hem och ska äta så är kycklingen långt från färdig grillad så vi fick sätta in den i ugnen i 20 minuter och när vi tog ut den va halva kycklingen klar och det fick vi äta för vi orkade inte sätta in den i 20 minuter till så det fick vara, så ett minus till Food Market som inte grillar kycklingen ordentligt ! 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta min piercing för att sen krypa ner under täcket och få mig min dos skönhets sömn. Skriver mer imorgon när vi kommer hem från singing bee celeb.

Puss

Ta vara på tiden

Jag är lycklig ! - praktiken är slut och jag får äntligen lite mer tid för älsk och fritid. Och kanske lite mer sömn också för den delen. Under praktiken har jag lärt mig att verkligen ta vara på den lilla fritid man har, och jag har inte använt internet lika mycket heller. Kändes lite skumt men blir kanske så i framtiden också. Man går väl in och gör sina rutiner (facebook, bdb, hillevis blogg, dianas blogg, barkys blogg, aftonbladet och blogga) sen stänger av datorn och gör något roligare. Det var dock rätt sorgligt att lämna katterna som man har knytit snarkare band med och haft mer kontakt med. Men men så är det, det är bara leva med det !
Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, älsk har inge busskort så man kan inte ta sig någonstans utan att gå, kanske går till gymmet? eller cyklar dit om vädret vill. Så man får någonting gjort.
Pappa ringde idag också och pratade ett tag, kollade hur vi mådde och vad vi hade gjort osv. Det är trevligt att prata med honom eftersom man inte träffas lika ofta som man gjorde innan mamma och pappa skilde sig. Men man försöker träffa varandra så mycket det går. Blir väl mer när man går ut skolan som ligger åt helvete in i skogen bland alla lantisar. Och pappa var snäll och erbjöd sig att köpa ett piercing smycke till mig sen eftersom jag är fattig ! Tack pappa, du är bäst !
Nu ska jag gå och vara med gos som tycker det är tråkigt när jag sitter och bloggar. Skriver kanske mer imorgon efter gymmet.
Puss

Sjuuukt trött !

Jag är så sjukt trött, måste be om ursäkt för dom som måste stå ut med mig när jag är så här trött. Känns som om jag skulle kunna slå sönder varenda jävel, haha. Har typ städat hela dagen och idag när jag slutade satt lille Fredrik utanför och väntade på mig. Vi tog bussen till älvsjö och sen pendeln och tunnelbanan till odenplan där vi vart sittandes i två timmar. Eftersom vi typ åt jätte lite lunch så gick vi till donken och tog en varsin cheeseburgare vilket var jäävligt gott. När klockan vart kvart i sex så gick vi in på piercing studion där det satt ett gäng med fjortisar som skulle pierca naveln. Jag som varit helt lugn med tanken på att pierca mig vart helt plötsligt sjukt nervös. Men det gick bra. Det gjorde lite ont men inget överdrivet som jag förväntade mig. Så nu sitter vi här och har precis ätit gulash soppa, jag åt med tesked och keso till soppan. AS GOTT, jag bara älskar keso. Det är det bästa som någonsin skapats, förutom min älskling då som såklart har en klar ledning. Det gjorde rätt ont att äta eftersom jag tuggade på den hela tiden, labretten (staven) är skiit lång eftersom det kan bli jätte svullet men ska åka och få den bytt till en mindre i helgen för det funkar verkligen inte att äta.
Nu ska jag faktiskt gå och sova för jag är jätte trött, som jag redan skrivit men det kändes inte som det räckte för att besktiva hur trött jag är.
Skriver kanske imorgon om jag orkar, då kanske jag också slänger upp en bild på piercingen eftersom det är rätt rött nu så det ser skumt ut.

Puss

Pierca imorgon

jag har typ ingen som helst lust att blogga just nu, händer typ itne mycket alls. De är vakna, jobba, åka hem, äta, duscha och sova typ vaarje dag. Så finns liksom inte så mycket att skriva om. Men ska åka till odenplan med älsk direkt efter att jag slutat och pierca läppen. Är faktiskt inte sådär jätte nervös, kanske lite. Har trots allt gjort det 4 gånger innan. Haha, älsk har beställt något så sjukt så de är inte sant..
I övrigt så ska vi till singingbee celeb som publik i helgen, det ska faktiskt bli roligt. Man skulle komma lördagsfin(?) och jag har inte något som är sådär jätte fint eller som dom kallar det "lördags fint". Så får se vad man hittar på. Nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Skriver imorgon och kanske lägger in en bild om jag orkar.

PUSS !


RSS 2.0