31 Maj 2009

nu har jag beställt min beloved canada hoodie som jag velat ha halva mitt liv typ, den har jag förtjänat eftersom jag fyllt år. De var ändå för mina födelsedags pengar. Lite ska man spara till min dator jag ska köpa. Funderar på en Hp med finger avtrycks läsare så man slipper folk som snokar. .. man vill ju ha lite privatliv liksom. Sitter och försöker hitta lite ungefärligt pris på den datorn jag vill ha men hittar inte det någonstans alls .. det är en HP Pavilion dv2600 Verve Edition Notebook, skulle vara jätte gulligt om någon kunde ge mig tips var jag ska leta eller om någon vet.

Idag hade vi min släkt här som firade mig, det var jätte roligt att träffa alla. Speciellt mina syskon som man inte träffar så jätte ofta. Min syster är gravid och ska få barn om en månad och har inte sätt henne sen hon vart gravid så det var rätt så annorlunda att se henne rund. Fick jätte fina presenter och nu har jag råd med datorn jag vill ha också. TACK SÅ MYCKET ! De var min ena kusin och hennes föräldrar, min mamma och pappa, storesyster och storebror, mormor och morfar, farmor och farfar. Sen var det såklart jag och fredrik.

Nu har jag inte någon praktik kvar heller, så imorgon bär det av till äckelskolan igen. Men det är så jävla skönt att det bara är en vecka och 5 dagar kvar tills det är sommarlov. Tiden går sjukt snabbt. Ska ha prov så jag får zoohandlar certifikat om en vecka också. Men såklart så hade jag helt glömt bort det och inte pluggat ett skit så det kommer väl gå åt helvete. Det är inte lite grejer att plugga på heller.. de var massa skoluppgifter jag hade glömt bort. Men vad förväntar dem sig egentligen om en när man är ute på praktik i tre veckor.. ge ut läxor över det då är man bra dum i huvudet asså..

nu ska jag gå och lägga mig. Och få min otroligt korta skönhetssömn.

with love snuttan

Då var man myndig

jaha då var man arton, känns faktiskt rätt så konstigt. Tiden går så sjukt fort, känns inte som om jag hunnit med min arton år jag levt. Nu tror jag nästan jag måste andas ut och försöka leva mitt liv och ta vara på tiden lite mer än vad jag gjort tidigare. Jo ja, jag kanske ska skriva vad jag fått hittils.

Dolce & gabbana parfym av älskling
Adidas tjocktröja av pappa
2 nike t-shirts av pappa
Korta puma strumpor av pappa
Lacoste parfym av pappa
En blomma av Fredriks föräldrar
En öl av Fredriks pappa
600 kr på hm av hela fredriks familj.


Sen när skatten kommer ska jag få en bärbar dator av mamma, blir en hp med inbyggd mic och cam mm. Sen på söndag kommer min släkt och ska fira mig också så då får jag antagligen lite mer grejer. Jordgubbstårta ska vi göra och så. Det ska bli så trevligt. Speciellt att träffa mina älskade syskon Josefine och Mikael. Det var så längesen sist. Idag var det sista dagen på praktiken, och det kändes faktiskt jätte tråkigt att lämna alla man lärt känna på barky. Och komma tillbaka till äckelsäby .. usch !! men snart är det sommarlov, tack för det iallafall !!
Imorgon ska jag hjälpa mamma och städa inför på söndag. Sen ta oss tilll huddinge och kolla på en lägenhet i huddinge. Hoppas att hon får den så man får ändra omgivning lite. Vi var också i huddinge centrum idag och handlade smink och lite leggins på mitt hm kort. Och handlade allt vi behövde tills på söndag.
nu ska jag kolla om jag hittar lite bra musik att lyssna på, hare bäst !

with love snuttan


24 maj 2009

nu är det bara en vecka på praktiken, både roligt och tråkigt .. ska bli skit tråkigt att komma tillbaka till skolan. Eftersom det är en jävla skit skola kort sagt, men det är ju trots allt sommarlov tolv dagar efter att praktiken är slut. Antar att det är det man ser fram emot. Ska bli skönt att få sova ut ordentligt och vila hjärnan från allt tjat. Vet inte precis vad man ska göra under sommaren, men älsk och jag hittar nog på en massa saker. Idag ska vi fira Robin (älsks storebror) som har fyllt 20. Så det kommer massa folk, tårtor och sånt onyttigt. Försöker hålla mig borta från sånt där snusk.
Nu börjar allt folk komma så får väl försöka avsluta nu.

with love snuttan

16 maj 2009

jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera men har praktik nu och fullt upp hela veckorna. Så ska försöka bättra mig nu när det blir sommarlova. Har två veckor kvar på min praktik som är på barky hunddagis. Trivs där och har bra och lagom tider att jobba ( 09.00 - 14.00 )

Idag har jag umgåtts med älsk, mamma och pappa. Vi fikade och pratade, sen gick vi över till pappa och åt middag och kom nyss hem så vi var där ett bra tag. Höll på att leta efter kläder i min garderob hos pappa då hela garderobens underdel spricker och jag får hela garderoben på min tå, och ja det gjorde satans ont ! haha men det är sånt man får tåla. Vi åt färsbiffar med potatis och chaminjonsås. SÅ GOTT !

Ska bli jätte skönt med sommarlov faktiskt, är så jätte trött på skolan nu. Behöver sova ut och få min fritid med älsk och få göra saker och inte bara sitta och glo i skolan. Det är massa tjaffs med min apu värd hon vet inte hur man behandlar folk och typ stalkar en när man är på praktik. Typ Fredriks mamma, jag och Fredrik har varit genomförkylda hela den här veckan. Så älsk och jag var hemma två dagar så det inte skulle bli värre. Då ringer hon och kollar varför vi har sjukanmält oss och är hemma, men hallå ??!?!? vad fan tror hon egentligen ? sjukanmäler man sig själv så är man för i helvete sjuk och inget annat. Sen ringer hon till apun och ska börja diskutera framtida apu platser när man håller på att arbeta, hur jävla korkad får man vara egentligen. Hon tjatar om att man ska arbeta och sköta sin apu utan mobiler och blablabla så ringer hon själv och stör. TÄNK LITE FÖRFAN !

Älsk och jag har inte riktigt planerat sommaren än, det vi vet är att det ska bli sol och bad. Sen the voice konserten i augusti. Sen får vi se, kryssning om allt går som det ska med pengar och så. Fyller ju arton om några dagar så får en laptop av mor så då kan jag blogga lite mer under sommaren.
Nu ska jag kolla på american pie the naked mile.

with love snuttan

9 maj 2009

har varit i huddinge c med älsk hela dagen och shoppat. Var meningen att jag bara skulle köpa 2 par linnen och middag .. men haha jag hittade massa grejer. Fyllde först och främst på min mobil med 75 kr, köpte 2 par leggins, 7 pack korta strumpor, 2 linnen (ett blått och ett gult),  ett vitt linne och en rosa skjorta. Alla klagar på att jag bara klär mig i mörka kläder så det vart lite mer färger idag. Legginsen var dock svarta !
Så skulle man gå in och handla middag på rätt pris med ingen som helst fantasi så de vart fiskbullar med makaroner och banan som mor ville ha. ÄLSKAR FISKBULLAR I HUMMERSÅS !

Fick också en dolce & gabbana parfym av älsk som tidig födelsedags present, tack pluttis ! <33
Sammanlagt gick vi runt i huddinge i 3 timmar så rört på sig har man iallafall.

Igår fick jag utskällning av en idiotlärare i min skola bara för att jag säger vad jag tycker, men om hon tror att jag tänker sitta och hålla tyst om sanningen så tror hon HELT fel. Jävla dumhuvud jag säger vad jag vill och det bestämmer inte hon. Funderar på att skicka ett mail till rektorn och be honom få henne att sluta vara så tjurskallig av sig och försöka behandla folk lika. Hon påstod att jag skulle sluta vara så spydig, men vad tror hon egentligen ? Jag behandlar folk precis som dem behandlar mig sådeså !

På måndag går jag ut på praktik i 3 veckor på ett hunddagis, ska faktiskt bli lite skönt. Så man slipper se den där läraren på ett tag. Sen när vi kommer tillbaka så är det bara 2 veckor kvar tills det är sommarlov och så är man arton när man kommer tillbaka också.

Slänger kanske upp bilder på det jag köpt senare. Nu ska jag faktiskt gå ut på balkongen lite eftersom solen kom fram nu här.

with love snuttan

Min helg !

nu har jag köpt ny mobil, de vart en rosa sony ericsson T700, jätte fin. Köpte den på valborg. Älsk och jag åkte direkt efter skolan till barkarby i outlet området. Efter att vi köpt mobilen så gick vi runt och tittade ett tag. Jätte mysigt faktiskt och roligt att se något annat än bara skola. Sen åkte vi hem och åt middag, grillat ! muums.. På kvällen åkte vi och kollade på brasa i stäket, inte så mycket folk som man trodde det skulle vara men det var rätt skönt. Skulle träffat min gudfar Reinhold där men folk var stressade och ville hem så vi hann inte det, men det får bli en annan gång. Fredags gjorde vi inte så mycket, vi gick ner till stranden och kastade macka ett tag och pratade lite. Var så skönt i värmen. På lördagen så kom Fredriks moster och hennes man och söp med hans föräldrar. Och fulla blev dem haha .. verkligen. Vi tog två promenader runt stranden. På första promenaden la vi oss i gräset och lyssnade på musik i någon timma. Nu märker man att sommaren är påväg. I söndags (igår) så var det väl samma sak, folk var rätt tråkiga eftersom dem var rätt så bakis så vi gick ner till stranden och la oss och slappade igen, de var ju inte så soligt igår men det var absolut inte kallt. På eftermiddagen åkte vi och handlade på coop forum i brunna.

Sen vägde jag mig i lördags och märkte att jag gått ner 5 kilo på en och en halv vecka typ !! FAN VA BRA MAN FÅR VARA !!

Idag så är det vanlig skoldag igen, så otroligt trist alltså. Ska ta en promenad när vi kommer tillbaka från skolan så man inte går upp i vikt igen. Ska gå ner ännu mer. Måste ha en fin mage tills sommaren annars går de ju inte. Eftersom vi har praktik nästa vecka och tre veckor framåt så ska älsk och jag nog till barky imorgon och kolla hur man åker så jag inte åker/går vilse när vi väl börjar. Hatar att vara på praktik så jävla dö tråkigt, får fan ångest men det fattar inte idioterna i skolan. Jaja ! nu ska jag gå på min äckel lektion projekt arbete.. 
with love snuttan
 

RSS 2.0