-


You just gotta love it !


Snowboard in my life !

Jag har varit påväg att skriva flera gånger nu men något har alltid avbrutit mig men nu kan jag skriva ett inlägg. Igår så åkte vi till bromma zoomarknad och handlade en hundbädd, matskålar, godisburk och en rosa fäll så nu ser det hundvänligt och hemtrevligt ut i vårt sovrum. Ska ta kort imorgon så får ni se hur det ser ut. Idag var vi i centrum och handlade lite. Eftersom vi är så duktiga på att spara pengar så har vi sparat ihop oss till ett xbox 360 arcade new edition (?) sen köpte vi 2 spel (need for speed carbon & Amped alltså ett snowboardspel) sen var älsk gullig och köpte en klänning till mig eftersom jag ska på fotografering nästa vecka och behöver något fint att ha på mig. Tack gullet <3
För er som inte vet så är vi rätt slarviga på att komma ihåg och hålla reda på saker så vi köpte en andlagstavla med whiteboard på så det är lättare att sätta upp och skriva upp viktiga saker. Den sitter vid vår dörr så man ser den på vägen ut ifall det är någonting man glömt. 
Imorgon ska vi också till Fredriks föräldrar och hämta nycklar eftersom dom ska resa bort en vecka och vi ska tydligen passa katten. Men kommer väl hem igen på måndag, förmodligen. Beroende på om Gunsi ska vara med mig på tisdag, we'll see. Om Fredriks bror hade planerat röja runt hos dom på kvällarna (eftersom vi är ensamma där) så orkar vi nog inte vara där eftersom vi har skola att sköta och vi båda behöver sova under nätterna. I övrigt sitter jag och tittar på när Fredrik spelar snowboardspelet vi köpte, måste säga att jag är bättre på att köra snowboard på riktigt än på spelet, haha. Det var verkligen längesen man var i backen och åkte sist, jag saknar det faktiskt även fast man får lite ont ibland, haha. Det är så härligt att bara åka i sin egna värld nerför den kritvita snön. VILKEN KÄNSLA!! Anyway ..  Ska nog ta en dusch nu så jag känner mig lite fräsch. 
Puss !  


Natti !




Bruten or not?



Jag har lyckats göra illa min tå bara för att jag har tvångstankar och måste knäcka dom hela tiden. Den här gången försökte jag knäcka tån fast det inte funkade, ett tips: gör inte det !!
Vet inte alls vad det är för fel men kan knappt stötta på foten och kan inte böja tån .. bruten? hmm..
Ska nog göra mig iordning för att gå och sova nu, kanske kolla på någon film tills sömnen kommer automatiskt. Vi får helt enkelt se vad älsk säger om saken.
Jag är helt slut så kommer sova jätte gott inatt och det hoppas jag ni också gör.
Puss!

Shoort

Nu är vi hemma från huddinge och har handlat det jag skulle.. 22 par strumpbyxor (svarta & gråa), ett par gråa benvärmare med liten rosett på, underkläder och ett midjeskärp. Sen var Fredrik på banken och fixade med sina fonder. Ikväll ska vi äta pasta med skinksås, muuums. Sen kommer pappa över och fikar, förmodligen?
Puss!

Tävling på Fokis

Jag är med och tävlar om en plattång från forHair på fokis blogg :) eftersom jag aldrig får någon ordning på mitt hår så har jag valt plattången. Har alltid funderat på att köpa mig en, men är lite snål med mina pengar.

I övrigt ska jag och fredrik till banken idag och fixa med lite pengar sen ska jag handla strumpbyxor och lite underkläder tror jag.

Puss !


Svårtsvårt val..

Blond eller inte? blond eller brunett, vilket jävla svårt val.. vad tycker ni?
Tjock eller smal? Smal helt klart, nu jävlar orkar jag inte vara fet längre. Nu drar jag ut och joggar lite. Vill inte skämmas över mig själv längre !!! NU JÄVLAR !





Jag saknar mitt gamla jag, den roliga och snälla sophie som folk tyckte om. Trött på mig själv, nu fan ska det bli ändring på den här skiten. Sen är jag så trött på att folk ska hålla på och vela hela tiden, bestäm er !!
Lova ingenting du inte kan hålla !!!!
Är så trött på skiten, ut och springa sen går jag fan och sover !
Puss !

Ansikts förlamning

Det börjar bli riktigt kallt ute nu och  jag tror det är dags för mig att skaffa mig ett par nya vinterskor, skulle behöva en jacka också men det får jag hoppa över för det har jag inte råd med. Vet ungefär vad jag vill ha för skor ska bara hitta dom någonstans först. Imorse var jag hos tandläkaren och lagade en tand det tog typ en och en halv timma. Fick värsta bedövningssprutan som bedövade halva ansiktet typ, och jag är itne särkillt känslig så hade klarat mig bra på hälften av sprutan typ. Så när jag gick därifrån så var mitt ansikte förlamat och jag kunde ine ens dricka utan att allt läckte ut ur munnen pga att jag inte kunde kontrollera min jävla läpp.. jag är så glad att jag inte är förlamad på heltid. Trodde faktiskt att dom hade gjort något fel så jag skulle få stå ut med läppen resten av livet. När vi kom hem så åt vi lite kycklingsallad och en varsin majskolv. Muums !
Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. Får väl se vad det blir.
Nu måste jag faktiskt gå på toaletten så skriver kanske mer ikväll.
Puss !


kortkort

Har precis duschat och sitter och tittar på film med älsk. Antar att vi snart ska gå och lägga oss eftersom älsk ska upp tidigt imorgon också. Det är skitkallt här så ska bli jätte skönt att krypa ner under ett varmt täcke. Nu börjar mitt batteri på datorn ta slut så får avsluta här och skriva mer imorgon.

Natti, puss !

STRESS!!

Jag måste lära mig stressa av, nu har jag stressat hela veckan och börjar få jäävligt ont i magen och svårt att andas !
sover inte ens lugnt längre, vaknar på nätterna och tänker på allt som måste göras och försöker komma på hur man ska lösa olika problem man har och så ligger jag där vaken och stressar upp mig. SUCK !
Sen går det ju inte sitta still heller för att man är så rastlös av sig och de gör det hela inte ett dugg bättre.

Lite av det som stressar mig:
Pengar
Söka jobb, (vill verkligen hitta ett jobb nu)
Hund (klarar mig inte utan hund, mår psykist dåligt)
Skolan
Kläder
Min kroppsform (USCH, blir äcklad av mig själv)


STRESS !

Skogspromenad och idol

Bebisen och jag ska träna lite


Sitter på ett av skolans elevhem för tillfället och kollar på idol. Älsk har jour i helgen så jag är här och håller min sötnos sällskap. Så vi har ätit middag och myst framför tv'n. Det finns ju inte så mycket att göra här, vi har 3 eller 4 kanaler att titta på, internet är halvsegt och de är bäckmörkt ute + svinkallt sen är det bara vi två och två till här som har jouren och lite häst jour också. Det är egentligen lov nu ju så alla har åkt hem, lite tomt är det. Jag får ju inte vara med och hjälpa till på jouren så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på i sin ensamhet medans älsk jobbar.., är det någon som har en idé?
Jag ska ju faktiskt plugga lite men det kan man ju inte göra hela dagen .. man blir lite smått trött efter ett tag. Jag, Fredrik och Felicia tog en långlång promenad runt rösaring (för er som inte vet så är det ett stort skogsområde bakom min skola), det var otroligt härligt och jätte skönt men sjukt tomt ut Gunilla som brukar vara där och springa runt och leka. Skönt med lite avkoppling i skogen från allt tjaffs.
Nu ska jag faktiskt kolla vidare på idol för nu är det Mariette som sjunger.

Puss !

Forum för levande historia och kiss i byxan haha !

För det första vill jag be om ursäkt för mitt förra inlägg till den personen de var till som vart lite besviken och arg. Men var verkligen tvungen att skriva det för att få ut det ur mig så jag slipper bära omkring på tankarna.
Sen kan jag ju berätta om studiebesöken vi gjorde i onsdags (igår).

Vi möttes på centralen vid typ 10.20 och tog oss sen vidare till gamla stan där vi gick till forum för levande historia och lyssnade på när en guide berättade om Pol Pott och dom röda khmerna. De var otroligt intressant och lärorikt och något jag faktiskt rekommenderar för dom som är intresserade av lite historia om krig och sånt. Vi fick göra lite olika tester där för att visa hur hjärnan bara väljer att se de den vill se och lite tester om vad vi litar på och inte litar på. De var inte så långt besök. Sen gick vi till tunnelbanan för att ta tåget till odenplan och vi höll på att missa tågen med några dm (jag hann först och tröck upp dörrarna så alla andra kom in) skrattade så mycket så jag höll på att kissa på mig och tårarna rann. Iallafall när vi kom till odenplan gick vi och åt lunch på Sandy's (dom serverar mackor och sånt) så vi åt en baugette med kyckling, curry röra på. Och den var verkligen jätte god om man bortser från smörgåsgurkan som nog är det vidrigaste jag vet. Mackorna är svindyra men nästan värda priset (ca 60 kr), man fick också med en chips påse och dricka. När vi ätit klart så gick vi på judiska muséet och lyssnade på en redovisning där som var lite midre bra pga allt var så stressigt och flaxit, annars hade det varit jätte intressant det med.
Mellan lunchen och Jusiska muséet hade vi 50 minuter fri tid då jag, fredrik, felicia, corina och joakim gick runt på odenplan och kollade i olika affärer som bland annat arken zoo där jag köpte en ryggväska för hundar, vi gick också till Lenas studio och frågade lite saker som vi behövde veta. mm ..
Dagen var jätte rolig och ångrar absolut inte att jag följde med.

I helgen har älsk jour så vi blir kvar på skolan tills på söndag så de blir väl halvkul. Har internet med mig så kommer kunna vara på datorn ändå. Sen är det ju lov efter det. Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska  göra. Vad ska ni göra?
Nu ska jag packa klart allting och hoppa in i duschen innan det är dags att krypa till sängs.
Puss !

Fan, helvetes också !

Du är så otroligt envis, men jag antar väl att jag inte är bättre själv .. men det känns verkligen som vad det än är så är det alltid mitt fel. Jag kan ha fel ..
Men så fort jag säger att jag tycker det känns som om du ignorerar mig eller undviker mig så är det helt plötsligt jag som undviker dig? men jaja jag får väl ta det. Älskar du mig fortfarande ?

Jaja, förlåt för att jag är som jag är. Allt är mitt fel, jag tar får ta det.

Om du frågar hur jag känner mig och tror att jag inte bryr mig så har du helt fel. Jag känner mig så jävla ledsen, arg, rädd och otroligt jävla sårad ! så tro fan inget annat.

Jag nämner inga namn, du vet nog vem du är.

Jag älskar iallafall dig och de kommer jag alltid göra.
Puss !


säby höstmarknad

arbetsdag

Sophie on the arbetsdag at säby


Disiktion

Disiktion av råtta
På djursjukvården samma vecka som jag hade jouren (Därav den mycket bylsiga klädseln) så disikerade vi råttor på djursjukvården. Detta kan se väldigt vidrigt ut och de var det också men det var också otroligt intressant. Lukten var nog det värsta ändå ..


Fullt upp

hejhej !
har haft rätt så fullt upp i helgen så har inte haft tid att skriva något. I helgen har vi varit hos Emelie med Felicia och sovit där, det har varit jätte kul och vi har varit på bandängen och tränat med Gunsi, Emma och Tova. Jag verkligen älskar bandängen, de är så skönt med en stor äng tillgänglig. Perfekt för hundträningen. Vi har kört lite agility också, men det började spöregna när vi var ute så vi körde ett tag innan vi beslutade oss för att gå in eftersom hundarna frös och inte tyckte det var särskilt kul. Så vi gick in och åt middag innan vi drog oss ut på en långpromenad då regnet hade slutat. Nu ska jag faktiskt börja med middagen, för jag och Fredrik är vråålhungriga. Sen ska vi ut i det fina vädret och låta Gunsi springa lite på åkern och leka.
Puss

Rastgårds blogga

hejhej !
Just nu sitter vi faktiskt i rastgården på skolan och Fredrik leker lite med Gunilla medans jag kollar vad en meny på Tacobar kostar och passade på att blogga lite. Imorse när jag vaknade mådde jag skit dåligt och kunde knappt äta middag. Fick i mig lite iallafall innan vi drog oss iväg till skolan. Nu har vi haft prov i djursjukvård och pluggat lite på ett grupparbete om infektions sjukdomar. Snart ska vi åka och hämta Emma en risen-shäfer blandning som Emelie ska passa. Sen ska vi äta på tacobar för att sen åka hem och träna lite med hundarna och de kommer vi göra hela helgen.
Nu ska jag gå till bussen.
Puss

Rally lydnad

Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen men har varit sjukt trött hela veckan och är fortfarande lika jävla trött !
sen har jag haft migrän i två dagar nu. Gunsii är här och har varit det sen i måndags :) and we love it !
Idag har jag varit hemma eftersom min migrän inte vill ge sig, min pappa var snäll och gick till apoteket och köpte migrän tabletter till mig som jag ska hämta imorgon. När Emelie slutade jobbet så gick jag, fredrik och gunilla och mötte upp henne i bandhagen men vi kom lite innan hon slutat så vi gick till bandängen och tränade lite. Vi har börjat med bland annat : Puss (utan att slicka i ansiktet), kull, ryggen, gå mellan benen, kryp och under benen. Några kan hon och bara ska nötas in så hon inte glömmer andra behövs tränas lite till med. Sen så tränar vi sitta fint också och rulla in sig i en filt som hon ska lära sig. Imorgon ska vi äta taco blablabla minns inte vad det heter och sova hos Emelie eftersom vi ska ha som hundhelg och så. Men nu ska jag faktiskt gå ut med Gunilla och sen gå och krypa ner under täcket för att sova.

Natti !
Puss Sophie.

OBOY

men jag vill ha oboy !
blir ingen middag för min del typ, fläskfile med bakadpotatis (?) konstig blanding typ. Försöker banta också för jag orkar inte med mig själv längre. Vi var hos Fredriks faster ett tag och fikade sen åkte vi till barkarby och kollade in den nya zoobutiken Jurassic zoo. Det var jätte stort med mycket bra saker som inte vanliga djuraffärer har. Men dom skulle kunna få in mycket mer. Vi ska dit när våra pengar kommer och köpa mat+ vattenskål så man har det. Och när Gunsi är här så har hon egna skålar. Vilket är mycket bättre för henne, lite finare också.
Nu ska jag ta huvudverkstablett och sätta mig och kolla på tv ett tag.
Puss ..

Skalleper !

For the moment

Just nu :), ska åka om en halvtimma typ .. är skit hungrig och det finns ingenting att äta till frukost. Och jag vet att jag ser skallig ut, men har uppsatt hår.. :)


lite kort bara

var tvungen att vakna tidigt idag .. nu är klockan 8.57. Skulle gå upp åtta för att göra mig i ordning och fixa kläder, äta och sånt innan vi ska till fredriks faster klockan 11 .. skit tidigt. Men vaknade innan klockan och har legat i sängen tills nu .. haha !
Nu ska jag sminka mig
Puss


Datorjävel!

Min dator har bestämt sig för att vara emot mig idag. Jag ville lyssna på musik så jag satte på musik på winamp .. MEN NEJ då vill inte programmet funka så det stängs ner och inte vill funka igen. Men då tänkte jag vara smart och sätta på musik på youtube men då ska inte det heller funka ??! och det är helt plötsligt ett annat format på videorna som min dator inte stödjer, men vafan är det här !!!
Vågar inte sätta på musik på telefonen för vem vet om det blir samma sak med den .. :D
och det funkar inte heller att föra över filerna från mobilen till datorn så det är tydligen inte min dag idag. Ett tydligt tecken på att jag kanske borde ta min powernap snart .. (nej har inte hunnit ta den än).
Puss Sophie


Jag :)


Lite blandade bra låtar



Total Eclipse of the heart



Leann Rimes - Cant fight the moonligt



Leann Rimes - How do I live



David Guetta ft Akon - Sexy bitch




Här är lite låtar som jag brukar lyssna på rätt så mycket just nu, finns ännu mer men det får jag lägga upp lite senare ! Snart kommer bilderna, de lovar jag. Måste bara lägga in dom på datorn.

Puss Sophie


Äckeldag !

Vi har haft arbetsdag idag och fixat inför höstmarknaden och jag har mest kört runt gatorn (bensindriven elbilsliknande bil .. typ ?) rätt så skönt men det har varit äckligt kallt iallafall ! Jag har verkligen varit skit irriterad hela dagen, nästan alla har irriterat mig. Folk förstår inte att man vill vara ifred ibland, och när jag är sur ska folk bara vara på mig hela tiden och inte acceptera att jag faktiskt inte har lust. Imorgon ska jag och Fredrik + hans familj och fira hans faster som fyller år, blir väl okej .. har ingen lust.
Söndag är det somsagt höst marknad och jag har ingen jacka att ha på mig och de är jätte kallt ute. Har frysit sen jag klev upp imorse och fryser fortfarande lika mycket. Ska nog sova ett tag .. bara en liten powernap. Gunsi är sjuk och blir hemma på tisdag så hon kan inte följa med mig tyvärr. Men i helgen kommer min bebis !
Nu ska jag ta min powernap, todeloo som Felicia brukar säga.
Lägger upp lite bilder senare från arbetsdagen idag.

Puss Sophie

Här kommer några få bilder !


I skolan och pluggar, man är inte allt för munter :D
Det finaste som finns !
Gunilla tog sig en tupplur efter en lång promenad, lilla snuttisen <3
Bebisen och jag ska träna lite
Här sitter jag och lilla Gunilla och tränar på lite smågrejer :)

Singing bee celeb

Tänkte lägga upp lite bilder nu innan jag går och lägger mig. Sen tänkte jag säga att de inte är de här singingbee programmet, tror det är nästnästa eller något sånt. Bilderna kommer snart !

Gunilla, lilla fina Gunilla !

Diana du gör mig så glad !
Ni förstår inte hur snäll hon är, hon är nog den snällaste människa jag känner !
Jag ska ha Gunilla varje tisdag och sen ska hon vara med mig nästnästa helg vilket kommer bli helmysigt. Jag älskar henne såå mycket !
Nu ska jag titta på singing bee celeb och kolla om det är det programmet som jag och älsk var med på. Annars är det nog nästa program som är de vi var med på.
Puss Sophie

Isbjörnar och pingviner

Idag har det inte hänt så mycket alls, varit i skolan och pluggat på. Pratat lite med Diana och med Maria. Vi har haft försäljning och service, svenska och samhälle. Det har varit en rätt seg dag med långa lektioner. Men det har funkat. Trött på lunchen i skolan, den är inte ett dugg god !
Min saknad efter Gunilla är fortfarande kvar, men ska ha henne nästnästa helg :) <33 Längtar som satan !!
Imorgon är det städdag/förberedning inför höstmarknaden så vi ska hålla på med kaninhoppningen och fixa klart allt där. Sen kommer det bli en lååång helg av tristess !
Förövrigt är jag hungrig och fryser som en jag vet inte vad !
Juste jag, Felicia, Fredrik, Jennie, Natalie och Bella hade det roligt under lunchen .. fast  de var nog mest jag och Jennie som skrattade .. :S haha ! iallafall vi hade skitkul !
Nu ska jag nog sätta på mig vantar och strumpor för här är det isbjörnar och pingviner ska jag säga !
Puss Sophie


Deprimerad och trött !

Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt att lämna bort Gunnilla, men det var verkligen skitjobbigt har inte haft lust att göra så mycket alls utan lilla Gunsi. Det känns iallafall bra att jag får låna henne igen om jag vill, Diana är så otroligt snäll !
Skulle göra vad som helst för att få ha Gunilla hos mig dygnet runt, Diana har sån tur som har lilla Gunsi, finare hund finns faktiskt inte. Jag älskar henne ! Vi har ringt en kennel nu också och nu hoppas vi verkligen att dom gillar oss och att vi får ta en valp på halvfoder.

På söndag är det höstmarknad på skolan och vi ska fixa med kaninhoppningen. Vet inte riktigt vad det är vi ska göra eftersom det är Felicia som styr. Så vi får se .. det är bara komma om ni vill :) säbyholms naturbruksgymnasium i bro :) mer står på hemsidan www.sabyholm.se 
Det är allt möjligt som händer där, de säljs grönsaker och annat kul. Allt står på hemsidan. 

I helgen har vi haft det jätte mysigt med lilla Gunilla och hoppas vi får chansen igen. Idag är Diana och Ulla (Gunillas mamma) på freestyle kurs med Frida Binette och det ska bli jätte roligt att höra hur det gått. Funderar på att gå den kursen så fort jag har en hund. Eftersom jag vill hålla på med det. Så det ska jag nog göra. Nu ska jag diskutera lite med Fredrik om frågor som vi kanske ska ta upp med uppfödaren, sen ska jag nog gå och ta en dusch så man blir ren och fräsh.

Slänger upp en video på mig och Gunsi senare kanske .. vi får se !
Puss

We all love Gunsi :) <3

Vilket bra helg det har varit, lilla Gunilla har varit hos mig hela helgen och lyst upp min tillvaro. Vi har varit ute och tränat lite och sprungit i skogen. För en halvtimma sen så kom vi in från att varit ute på promenad runt högdalstoppen och hon har fått springa av sig i skogen. Så nu är hon trött och ligger och sover här medans vi bakar äppelpaj. Vi tänkte sätta oss och kolla på film innan det är dags att åka hem igen.
Nu måste jag faktiskt gå och titta till pajen.
Puss


RSS 2.0