Min cykeltur gick åt helvete !

alltså jag vet inte om jag berättade om att jag och fredrik skulle cykla till huddinge centrum för att handla igår. Men iallafall det skulle vi, det var rätt skönt att cykla dit, lite varmt dock. Vi kom dit och möts av tusentals folk. Vart jätte förvånad men det visade sig att det var typ huddinge dagen. Det var massa grejer där, man kunde göra sin egen fågelholk, huddinge politikerna var där, gamlingar som dansade någon finsk dans, gratis ballong och popcorn .. allt ! Vi gick runt lite och kollade och sen mötte vi Joakim vid intersport, gick in och handlade middag på rätt pris. Så var de då att vi skulle cykla tillbaka också ...

Vi började cykla och det var jag som skjutsade Fredrik tillbaka, vi cyklade rätt länge tills jag inte orkade cykla längre så Fredrik tog över. Vi han åka kanske 500 meter så får cykeln för sig att hoppa till så min fot åker in i hjulet och vrider sig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så jag bara skrek AAAAAAAAAAAAAAJ helt rakt ut, man kan ju undra va folk tänkte om de var någon som såg de. Cykeln stannar när min fot inte kan vrida sig så mycket mer, jag lirkade ut foten och svalde klumpen av gråt jag hade i halsen. Älsk såg jätte rätt ut när han såg hur ont jag hade. Satte mig ner på marken och tittar upp så helt plötsligt står det en bil där ett par satt och frågade om vi behövde hjälp och de kan man säga att vi behövde. Cykeln var sönder och jag kunde inte gå. Så jag fick skjuts upp till visättra centrum där jag mötte joakim som hade åkt moppe till visättra. Medans stackars älsk fick försöka gå med cykeln upp till visättra. Det var inte så jätte långt men ändå. Det är svårt med en sönder cykel. Joakim såg smått förvånad ut när jag kom där med bara en sko på mig och haltade haha. Så han fick springa ner och hjälpa älsk med cykeln medans jag satt där som ett fån. Snacka dum jag kände mig.
Var på akuten idag och dem sa att det var en stukning men dem har haft fel förut och de där skulle jag verkligen inte kalla en stukning jävla idioter, jag har stukat foten förut och det känner fan inte såhär. Dem rönka och höll på att vrida på foten, tänk lite JAG HAR CP ONT då vrider man ju för i helvete inte på foten ..

Fick inga kryckor eller någonting så får försöka hoppa på ett ben till skolan imorgon .. ska bli SÅ kul !
vilken perfekt dag !
with love snuttan


25 April - 09

God morgon !

ska snart ställa mig och duscha håret och så. Jag och Fredrikpluttisen vaknade vid typ 10 vilket var otroligt skönt eftersom vi alltid vaknar typ åtta annars. Vi ska nog äta lite lunch när jag duschat och sen ska vi cykla till flempan och handla mat. Vi har bara en cykel dock så det blir att vi får skjutsa varandra. Men det blir kul !
Så skönt väder ute nu så jag klagar inte. Får se om vi kanske tar en promenad runt visättra ip eller något sen, älsk har aldrig sätt den delen av visättra så det kan man ju visa haha .. inte så mycket att se.

with love snuttan

hjälp mig !

HTC Diamond touchSony Ericsson W902

HTC Diamond touch eller Sony Ericsson W902 ?
BESLUTSÅNGEST !!

Brandy - Right here




Just love it !

24 april 2009

nu sitter jag här i huddinge med älsk och dricker jordgubbs smoothie, jätte gott.
Idag hade vi bara en lektion, hundkunskap. Men den är från 08.25 - 13.45 men vi fick sluta halv tolv idag så det var skönt. Vi satt och lyssnade på våran lärare som babblade om mentalitets test eller något sånt .. satt mest och spelade på telefonen. Tröttnade på att lyssna efter 3 timmar typ. Förståeligt.
Var meningen att vi skulle ha min kompis hund Tova med oss också men hon vart så stressad av allt folk att hon kräktes så hon fick vara på hennes rum istället och ta det lungt .. stackars liten.
Fick mina pengar av Felicia idag eftersom jag sålde min telefon till henne, så nu är frågan vad ska jag köpa för mobil. Funderade på antingen en HTC diamond touch eller en sony ericsson W902, vad tycker ni? jag har iallafall beslutsångest så det skriker !
Nu ska jag kolla på americas funniest home videos

trött .. så trött !

ursäkta för att jag inte skrivit så mycket på länge men har haft fullt upp med läxor och allt. Snart är det iallafall helg och det ska bli så sjukt skönt !!
Är skit trött och orkar knappt titta, ska snart ha svenska och förstår inte hur i helvete jag ska klara mig igenom den lektionen och efter det så har jag prov .. det blir bara värre !

Ikväll ska älsk och jag till hans kusin Daniel som fyller 20 år idag, grattis ! det ska bli trevligt

nu måste jag gå på svenska ..

with love snuttan

17 april

har diskat och torkat rent i både kök och vardagsrum nu. Mamma blir nog rätt förvånad när det inte är någon disk att diska när hon kommer hem. God smoothie frukost med en macka till. Vid halv fyra ska jag och älsk åka till farmor och fika ett tag. Blir nog inte där så länge eftersom busskorten går ut vid 7 och ska väl till kungsängen direkt efteråt också.
Ska nog sola innan vi ska till farmor om älsk vill .. får fråga.

nu ska jag packa lite


with love snuttan

Lovet bara rusar iväg !

hejhej !
snart är påsklovet slut, har gjort rätt så mycket ..

Lördag: Firade påsken med älsk och några i hans släkt. Älsks moster och hennes man kom och sen var det hans föräldrar och syster och hennes typ rocka billy pojkvän :S. Vi åt god man och drack. Satt på balkongen och glassade ett tag. Vi dansade och dem flesta var rätt så onycktra. Mycket tjaffs blev det och kvällen slutade med att jag fick ta hand om min pojkvän som blev allt för full .. KUL !
Söndag: Bakis dag typ, skit fint väder var det iallafall så vi gick ner till centrum och handlade lite och gick och pratade ett tag. Faktiskt jätte mysigt. Jag var den enda som inte var särkillt bakis, lite huvudverk men jag klagade inte på det. Den försvann efter inte så lång tag. Tog det rätt lungt eftersom älsk inte var lika pigg som mig.
Måndag: Tränade och tog en promenad minns jag att vi gjorde .. sen minns jag fan inge mer ..
Tisdag: Vi hängde med Joakim som skulle tauera sig på house of pain i hornstull. Tog typ tio minuter, jag trodde det skulle ta flera timmar men haha jag hade fel. Sen åkte vi till söder för att åka till haninge och sola. När södertälje tåget kom så ångrade vi oss och tyckte att vi skulle sola i huddinge istället så det gjorde vi. Sen kom vi hem och lagade mat och fixade.  
Onsdag: Tränade typ hela dagen. På kvällen/eftermiddagen kom pappa över med glass och ville fika. Vi satt och pratade och diskuterade som vi alltid gör när han är här. Mamma och pappa kom överrens om att dem skulle ut på krogen någon dag vilket förvånade mig.
Torsdag: Tränat och ska snart till pappa och fika med fredrik.

with love snuttan

6/4 - En snurrig men solig morgon med humöret på topp !

ska snart dra mig iväg till bussen och åka till skolan. Sov hos mamma idag och då måste man gå upp tidigare. Så jag vaknade ett tiotal gånger och trodde jag hade förstovit mig. Men den var typ en kvart efter att jag kollade sist. Så höll jag på tills klockan var tio i sex då jag bestämde mig för att gå upp. Nu har jag sminkat mig och fixat håret. Håret var riktigt förjävligt idag måste jag säga. Så det vart solglasögon som får hålla de uppe så man inte ser ut som en afgahnhund..
Just nu sitter jag här och lyssnar på Flo-Rida Ft. Casely - Right round (remix) och har inte så mycket annat att göra. Resten kan jag göra precis innan jag går.
Vet inte riktigt vad jag har för lektioner idag, har för mig vi har svenska och ekologi iallafall men ingen aning om när. får fråga någon sen eller nått.
Nästa vecka är det påsklov, skönt ? joja de är det. Men det blir så dött ingen fantasi på vad man kan göra för något. Ska umgås med Mikaela en dag och sen  träna och sola. Sen vet jag fan inte. Någon idé ?
with love snuttan


5 april 2009

niclas om du ser de här .. jag får spunk på dig asså !! :D


Har fikat med pappa idag, trevlans !
För en timma sen åkte vi och handlade middag och så. Ska på promenad ikväll också, även fast vädret inte är på min sida idag. En promenad är ett måste !
Igår var vi ju i skäris och handlade, handlade comviq startpaket och skor. Yaaay !
Lägger upp en bild på skorna om ett tag. Så grymt snygga ! Ikväll blir det grillad kyckling med tortellini till middag, muums ! är jätte hungrig redan nu men det får vänta. Kommer gå hungrig ikväll annars.
with love snuttan

Bonnie Tyler - Turn around


en varm och solig morgon :)

Har sminkat mig och gjort mig iordning nu, ska till skärholmen med älsk och mamma snart. Köpa skor, har kollat på lite olika skor så får se vad det blir. Beror på vad jag har råd med.
Kanske tar en fika där eller nått, eftersom jag bantar nu så blire ingen bulle precis.. kanske juice och en macka?
Skriver mer senare ikväll

with love snuttan

Flo Rida - spin my head right round



Just love it, vårens favorit !

Solbränna

nu har vi kommit hem från haninge.
Det var trevligt i haninge faktiskt, först så gick vi till haninge centrum och kollade på skor. Hittade inga bra så åker till skäris imorgon och kollar på footlocker istället. Köpte sminkborttagnings medel och pengar till min mobil. Och alla som känner mig, på måndag så använder jag comviq också, men hör av er till mig på något sätt om ni vil ha nya numret. Annars har jag kvar 3g telefonen också ifall ni nöjer er med det :)
iallafall, efter vi hade gått runt lite i centrum så gick vi och solade på solakuten i haninge, så jävöa skönt !
Solade bara en kvart första nu eftersom det var extremt längesen jag solade sist. Ska sola varje fredag så man får en fin solbränna.
Har precis ätit en sallad till middag, jätte gott. Åt sallad igår också men en annan sort. Försöker äta så sund mat som de bara går.
Ikväll klockan 22.15 ska vi se på fight club på kanal 5, älsk vill se den. Själv har man sätt den ett antal gånger men den är bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig.

with love snuttan


3 april 2009

happ, idag ska jag då till haninge. Ska sola på solakuten också men det står två olika adresser så vetefan vart jag ska men det ordnar sig nog. Har varit i haninge innan så man har lite hum om vart allt ligger. Ska förmodligen flytta till tyresö när jag går ut skolan har jag kommit underfun med också så då lär man sig mer om vart allt ligger runt där. Love it !
Ska gymma ikväll också om jag hinner, ska köpa gymkort idag, tänker fan inte se ut som nån jävla fläskdoris.
Har redan slutat men pallar inte åka så jävla tidigt är så jävla trött så kan sitta här ett tag till.
Ska träffa fredde (inte min pojkvän) också eftersom han är här idag och träffar sin flickvän så ska över till ett av elevhemmen här på skolan och säga hej.

Vaknade vid två inatt och trodde att jag hade försovit mig, så kollade jag på klockan så var den bara två och jag var jätte pigg. Hade lätt kunnat gå ut och springa en runda. Hade varit skit skönt.

Anyway ska gå och äta lunch snart, skriver mer ikväll om min runda i haninge.

with love snuttan

2 April 2009 - en bra start på dagen

har precis haft idrott och för en gång skull så var det faktiskt as roligt. vi gjorde styrke träning och nån sorts spökboll. Våran idrotts lärare Helena var på kurs idag, så Billy (är skolans "datatekniker") ersatte henne och de var mycke roligare nu. Han tar det inte på lika stort allvar. Såklart så ska vissa börja tjaffsa om att folk fuskar som alltid, men det är bara skita i. De orkar jag inte lägga mig i.

Ska till jakan med älsk idag, han ska till banken och hämta ut sina pengar. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra mer. Kanske tar en snabbdusch ikväll.
Veckorna går bara snabbare och snabbare, fan snart är det helg igen. Sen försvinner nästa vecka så är det helt plötsligt lov. Jösses !

Nu ska jag nog gå upp till lektionen, skriver kanske mer senare eller imorgon.

with love snuttan

Geting fobi

är såjävla irriterad på allt och alla, gaaah !
till och med älsk är på mig och är irriterad på mig, så antagligen äre mig de är fel på men då får jag väl stå ut med det för jag är den jag är tyvärr. NI FÅR STÅ UT MED DET, haha !
jag har extra matte om 25 minuter, bara för jag har svårt med matten. Men jag skulle få godkänt nu iallafall om jag bara var på lektionerna så de är väl bara stå ut. Matten är till klockan 18.00 och då ska jag hem och äta för jag är sjukt hungrig måste jag verkligen säga. Suger i hela magen, ska iallafall försöka stå ut.

De har varig galet skönt väder idag och det är till och med insekter och blommor som har kommit fram. Det kommer säkert komma mer snö nästa vecka eller nått bara för att jag faktiskt är glad över värmen. Det ända är att jag är livrädd för getingar, och det vart värre förra året än någonsin. Skulle egenligen behöva hjälp med att få bort fobin för att jag vågar knappt vara utomhus på sommaren när det är som varmas pga alla getingar. Lider verkligen av de.. någon som har något tips ?

Idag har vi iallafall fixat med akvarium större delen av dagen. De har gått jätte bra, mätte pH-värdet på vattnet i fredriks och mitt akvarium. De va roligt, då har man lärt sig något nytt. Har plastat in massa fakta om fiskarna som finns i akvariet också, förra gången jag skulle göra det så råkade jag ha sönder laminerings maskinen så skolan fick köpa en ny *ops*. Lite pinsamt. Men om skolan hade gått ut med rätt information om maskinen så hade det faktiskt aldrig hänt. Så nu hade det kommit en ny maskin och den här gången vart det minsan rätt !

På fredag ska älsk och jag åka till haninge centrum och jag ska handla skor. Sen ska vi åka och sola någonstans i haninge, hoppas fan att jag hittar dit. Och om det är bra så ska jag nog börja sola där en gång i veckan så man får en fin solbränna. Ska köpa gymkort också så man blir av med fettet ! Har trappat ner på maten redan, antagligen därför jag har sån jävla huvudvärk hela tiden.  Vill man vara fin får man lida pin ! sådeså ..
Ska kolla på skor också, slänger upp en bild senare. Vet inte om det blir några från stadium eller footlocker. Om jag inte hittar några jag vill ha i haninge så får det blir av att åka till skärholmen på lördag istället. Får se..

aja ska gå upp till min lektion nu. Har skrivit allt de här på en kvart, känner mig ganska seg .. haha !


with love snuttan

RSS 2.0