dagens

Dagens humör: Över energi
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Tvätta !
Dagens frisyr: Utsläppt, lite vågigt.
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor, grått v-ringat linne & svart lång kofta
Dagens planer: Hälsa på hos farmor med gos och pappa
Dagens vill ha: KLÄDER
Dagens längtan: Studiebidraget
Dagens fundering: Om jag ska klippa lugg (?)
Dagens beroende: Min lilla gosunge
Dagens tråkigaste: Packa
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Kanye Styles Ft. Dollarman - Ganjaman

30 December 2008

yoo fuckers !
vaknade typ halv 11 idag har sovit rätt skum sömn inatt, vaknade i natt och mådde rätt så illa och ont i magen, älsk mådde också illa men det lät som han mådde dåligare än jag gjorde så jag kollade så han somnade om igen. Tog typ en timma innan jag somnade om. Så har väl sovit sådär men det funkar. Har ätit lite tortellini och sminkat mig.
Om en timma ska vi åka med pappa till farmor och äta lite och så. Trevlans !
Imorgon är det fan nyårs afton, tiden går jävligt fort. Minns förra nyår as bra liksom. Känns som om det inte var ett år sen sist, möjligen några månader. Vi ska fira nyår hos älsk med hans familj, vet inte riktigt vad vi ska göra och så men det blir mysigt. Sen är det bara åtta dagar kvar till skolan, trist ! Hatar skolan, speciellt en viss lektion. Men vet inte om jag kommer vara där första veckan eftersom jag inte tänker vara med på jouren, ingen kan tvinga mig. Om dom ska hålla på att tjaffsa kan dom sätta ig på mig i den kursen så tentar jag av den sen. Pallar inte tjaffsa jag gör som jag vill.
Hade en förjäävlig dröm häromnatten, fyfan tänker fortfarande på det. Man blir typ deprimerad (?)
Ska packa det sista snart sen drar vi iväg. Kanske hinner ta en cigg emellan också, SÅ JÄVLA röksugen !
with love snuttan

Jag saknar Eveline feting mycket !

sitter och har en mycket intressant konversation med eveline, som alltid när vi har våra konversationer ytterst annorlunda haha !

with love snuttan


dagens

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Träna
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor, grått långt linne och svart aik hood.
Dagens planer: Fika med älsk i stan
Dagens vill ha: KLÄDER
Dagens längtan: Mer pengar
Dagens fundering: Hur jag ska slippa jouren
Dagens beroende: min goseplutt
Dagens tråkigaste: kostnaden på sats kortet
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: I can be you hero baby


min morgon

Idag ska älsk och jag till stan och ta en fika på boleros, kanske äta en grillad macka med rostbiff på. Jätte gott !
Men ska duscha och göra mig iordning först. Ska använda mina nya skor idag också. Ska köpa lite saker till gos som han ska få i efterskotts julklapp eftersom jag inte hade så mycket pengar innan julen.
Skriver nog lite längre inlägg när vi kommer hem igen.

with love snuttan

mina inköp idag

mina skor      min väska

mina julklappar

juste .. kanske ska säga vad jag fick i julklapp också. Kan ju vara rätt roligt att veta, eller ja..

En svart lång kofta av gosens storesyster
En rosa hood tröja av gosens mamma och pappa
Red delicious parfymen av gosens storesyster
Can can, paris hilton parfymen av gosens mamma och pappa
Arband och halsband av älsks mamma och pappa
Örhängen + halsband och badgrej av gosens andra syster
Choklad av gosens storebror
Rosa pantern boxen av älsk
Ipod classic av mamma och pappa
Två kaffe koppar av bengt och åsa
Ett par örhängen av bengt och åsa
300 kr av mormor och morfar

Är iallafall på bra humör !

jävla skit grej och inte funka, ändrade texten så den skulle bli snyggare .. så tog det en vecka sen är det en annan jävla ful stil på texten som jag inte alls har valt. VAD ÄR FUCKING PROBLEMET ?!

blev väckt av min mobil imorse då jag fick meddelande av pappa, han skulle in till skärholmen och titta på skor. Då ville jag och gos följa med och också titta på skor.. så det gjorde vi. Det vart däremot jävligt stressigt på morgonen för vi skulle vara i skärholmen två och en halv timma efter att vi satte oss upp i sängen, sen är det en bit att åka från älsk också, det tar en timma in till skärholmen. Så det blev att slänga på sig alla kläder och sminka sig fort som fan, äta två snabba mackor sen åka direkt. Vi var där vid halv ett och tog en cigg sen kom pappa.
Kollade lite inne på indiska och så. Sen gick vi till footlocker där pappa skulle handla sina skor och jag kollade på dom jag ville ha, såklart så fanns dom bara i herr storlekar -_-' som vanligt med min jävla otur.
Så vi gick vidare och kollade på stadium, där fanns dom så dom köpte jag plus en fred perry väska som jag hittade där. SKIT SNYGG !
Slänger upp bilder sen ..
Sen kollade vi på bolagret och jag hittade massa saker jag ska köpa tills älsk och jag flyttat hemmifrån.. men det får jag köpa då. Nu får man inte plats med något.
På vägen hem klev vi av i flempan och köpte lite middag och frukost med oss hem. Så nu är vi ätit pasta carbonara och så. Pappa kom över och fikade med oss och kollade på film (rosa pantern med agent cluseau), hysteriskt !
Är jätte rastlös och mår lite illa.. känner mig kind of orolig. Vet inte varför..
Aaja, kanske ska lägga mig ner och vila ett tag så kanske det går över, kanske är lite stressad.

With love Sophie !

bläää

bara två dagar kvar till julafton, känns fan som om det inte var längesen det var jul förra året. Min jul ska då firas hos gos och med hans familj, fast hemma hos hans äldsta syrra. Kommer bli jätte mysigt och kanske lite mer traditionellt än vad det brukar vara hemma hos mig. Det är små barn där också så det blir lite skillnad. Iallafall, har precis ätit frukost och ska snart duscha tror jag. Måste bara vila magen, mår lite illa. Eller typ jätte illa...

21 december 2008

Är typ deprimerad och inte alls nöjd med min själv. Sov dåligt inatt, gick på toaletten typ tre gånger ? va fan är de liksom. Natten är till för att sova på inte vara vaken. Har tränat med gos idag, gick rätt så bra. Ska träna lite mer ikväll, dansa då alltså..
Har fixat lite med min blogg nu och det ser väl rätt okej ut, eller ? Kom gärna med funderingar eller idéer om ni har sådana. Imorgon åker vi till kungsängen igen, var tänkt att vi skulle göra det idag men eftersom busskorten inte funkar och vi inte har någon bussremsa så får det bli att vi åker på måndag istället.

nu ska jag gå och handla, hörs sen.

with love sophie


19 December - 2008

älsk

hejhej !
asså är så jävla mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Åt för snabbt..
fick min julklapp från mamma och pappa iförskott eftersom jag inte ska fira jul hemma, fick en Ipod Classic 120 gb ! Så sitter och för över filmer och sånt till den. Tog flera timmar innan jag förstod hur man skulle göra med filmerna men nu är det enkelt. Om någon timma ska älsk och jag träna breaking, han håller på att lära mig. Tur att det är han som lär mig och ingen annan så jag inte behöver vara orolig för att jag ska skämmas om jag gör fel. Skulle vilja bli lika duktig som han är. Imorgon ska vi också träna lite till eftersom vi har fuskat lite innan. Mamma har precis gjort i ordning julskinkan så det står och svalnar. Imorgon blir det lite julmat och så pga att jag firar jul hemma hos gos i år. Ska ta mycket bilder som jag slänger upp efteråt.
Ska nog lägga mig och vila nu och försöka smälta middagen. Åt tortellini med chilli/ost sås. Muums !
Skriver mer senare ikväll.

With love Sophie

ingen lust

ingen lust att skriva just nu, skriver nog senare.
With love Sophie


081217 Onsdag

Hej igen alla bloggläsare !
Hoppas att lika många läser och följer mitt skrivande och mitt liv här som innan jag böt blogg, om inte fler. Ska snart åka till kungens kurva med gos och handla lite julklappar. Kan inte köpa så mycket eftersom jag är rätt så fattig, får köpa till alla när jag får pengar nästa gång. Finns inte så mycket att göra åt saken. Skriver förmodligen mer ikväll. Måste gå på toa och fixa det sista innan vi ska gå.

With all my love Sophie

RSS 2.0